Megane 1 bicorp - portbagaj blocat
![]() ![]() ![]() |
Megane 1 bicorp - portbagaj blocat
finger |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 July 04 From: buc. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2003 - Bicorp
|
|||
ovy_deo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 30 December 07 ![]() |
Da,am pățit si eu de câteva ori, motorașul de la închidere obosește in timp si începe să dea rateuri până moare de tot și pa.
Rabatezi scaunele te bagi jos la șurubul ca prinde clema aia fixă, este un singur șurub cu cap stelat, deschizi portbagajul cu tot clema ,apoi demontezi panoul din interiorul ușii care are 2 șuruburi si vreo 5-6 clipsuri, rotești manual mecanismul de închidere și gata. Înainte sa pui la loc scoate-i mufa de la motoraș si lasa-l pe deschis până îți schimbi motorașul. Sper sa nu ma înșel bicorp înseamnă varianta hachback, adică cu 5 uși. |
--------------------
renault
megane 1,4 16v
2001
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu trebuie demontat nici un surub pentru deschidere usa din portbagaj....."clanta" care intra in clema fixa are un mecanism de deschidere de urgenta.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
Salut. Care ar fi acela? Ca eu nici bătut și nu îl văd!
Astăzi ploua și eu aveam nevoie să bag ceva în portbagaj, desigur conform legilor lui Murphy, am lăsat-o baltă! |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se vede clar cum trebuie actionat pentru deschidere....nu trebuie "violenta"!
Attached thumbnail(s) hayon.jpg ( Size: 115.34k ) Number of downloads: 72 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
saru'mana colegu Espacern,
am gasit intr-un final 'apoieotic' si reparat problema cu poxipol. trebuie sa iau o rotita de la dezmembrari. IMG_20180702_072901.jpg ( Size: 6.55mb ) Number of downloads: 100 |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:35 |