Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Semnalizatoare aprinse continuu pe faza scurta, semnalizare continua

laurcoman
post 21 Jun 2016, 23:05
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Salutare,

Sper ca nu am deschis un topic pe o problema deja discutata. Tot caut pe forum de vreo 2 ore si nu am gasit nimic asemanator.
Am tot avut probleme cu becul de semnalizare de pe fata stanga, se pare ca soclul lui nu facea un contact bun cu farul, daca il miscam putin mergea pana la prima groapa apoi functiona doar semnalizarea de pe spate + aripa fata, la o viteza dubla). Am luat un bec nou, am demontat iar tot tacamul (bara fata + far stanga), am inlocuit becul, am mai cracanat contactele soclului (atat cele interioare care intra in contact cu becul cat si cele exterioare care intra in contact cu farul), am verificat ca functioneaza semnalizarea stanga pe toate cele 3 becuri, totul era ok.
Dupa ce am asamblat totul la loc, am observat ca atunci cand semnalizez stanga cu luminile stinse sau cu pozitiile aprinse, totul e ok, insa cand comut pe faza scurta, fara sa semnalizez, mi se aprind toate cele 3 becuri se semnalizare de pe stanga iar becul de faza scurta nu se aprinde. Cand apas maneta de semnalizare stanga, incep sa clipeasca cele 3 becuri la o viteza dubla. Pe partea dreapta totul e ok.
Din pacate m-a prins noaptea cu aceasta operatiune si nu mai vedeam sa demontez iar bara + far. O sa reiau maine, insa mi-ar prinde bine niste idei ce ar putea fi. Aparent problema cu soclul s-a rezolvat, ca am facut o tura prin niste gropi si pare ok.
Multumesc in avans.

--------------------
Renault MeganeII 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
laurcoman
post 25 Jun 2016, 09:17
Post #2

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Am rezolvat problema, se pare cand am introdus farul in locasul lui de la multe miscari se rupsese un fir de masa de la semnalizator).

--------------------
Renault MeganeII 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 00:34
Dacia