Cartela Noua Megane II
![]() ![]() ![]() |
Cartela Noua Megane II
alwaysfresh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 23 October 11 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1410
1996 Break
|
|||
radugiurgiu3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 January 16 ![]() |
Salut. Din cate stiu, la megane 2.1 o poti programa pe masina, daca ai facelift nu poti face aceasta operatiune.
|
--------------------
Renault
Megane
- SB03GNR
2007
|
|
gmcovrig1974 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 August 08 ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia
2003/ TDI Renault Mégane Sedan II.1 1.5dCi 82CP 2007 || 62.300 km
|
|
alwaysfresh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 23 October 11 From: Timisoara ![]() |
radugiurgiu3 , cum pot face asta? am 2.1
gmcovrig1974, nu mi-e cartela stricata, adica inca merge, dar vreau de siguranta sa o am si pe a doua |
--------------------
DACIA
1410
1996 Break
|
|
radugiurgiu3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 January 16 ![]() |
1.@ alwaysfresh-nu stiu operatiunea, am versiunea facelift si nu m-am mai interesat. 2. am fost ieri la reprezentanta Renault Sibiu si mi-au spus ca ma costa 560 lei o cartela noua, programata, adusa pe comanda.(cartela cu 3 butoane)
|
--------------------
Renault
Megane
- SB03GNR
2007
|
|
alwaysfresh |
![]()
|
Am gasit in Timisoara un om foarte ok, care m-a rezolvat rapid si la un pret decent, 70RON.
Daca aveti nevoie, va pot pune la dispozitie informatii. |
--------------------
DACIA
1410
1996 Break
|
|
TM31BDY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 18 June 10 ![]() |
Salut. Sunt si eu nou proprietar de Megane si la fel am doar o cartela , sunt din Timisoara . Daca poti te rog sa imi lasi si mie datele de contact ale omului as fi recunoscator. Am gasit si eu pe olx un om in Timisoara care face cu 250 lei cartela + sincronizare , dar am vazut si pe aliexpress doar cartela undeva la 20 de dolari (+ memorarea daca gasesc pe cineva in Tm )
|
--------------------
Renault
Megane II
- Tm 47 BDY
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 01:48 |