Problema persistenta la ABS.
![]() ![]() ![]() |
Problema persistenta la ABS.
cretustf_21 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 May 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Modus
Modus 1.5 DCI 109CP
10/2005
- BG55WDT
|
|||
ligrivis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergi la un service Renault specializat cand ai o problema mai grava, poate astia unde te-ai dus nu au test clip cum gasesti la Renault.
Eu pentru probleme uzuale ma aranjez oriunde dar la faze mai ciudate apelez la Renault macar pentru diagnosticare. |
--------------------
Megane 3 Duster 3
1.6 DCI
2012 2024
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate s a stricat contactul ala de la pedala de frana... se intampla destul de des la reno. Merge schimbat cu cel de logan pentru ca sunt aprox. identice dar este mult mai ieftin cel de logan (vreo 20lei).
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Ai umblat la volan ? respectiv spirala lui ?
Intreb ,pentru ca eu ,la masina care am avut-o inainte, am umblat pe acolo pentru a monta butoane radio pe volan si am miscat senzorul ESP. Dupa aceea : ABS failure, ESP failure, ASR failure. S-a rezolvat prin reinitializarea senzorului (adica pus la zero din nou) |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
n-are treaba , senzorul esp este pe podea nu ca la vw sau laguna
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:53 |