scapare ulei?
![]() ![]() ![]() |
scapare ulei?
tcosmin1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 April 16 From: Pitesti ![]() |
Attached thumbnail(s) P60509_124146.jpg ( Size: 290.96k ) Number of downloads: 248 |
||
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 DCI 110 CP
2011
|
|||
sonido |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 20 August 15 From: Bacau ![]() |
Mi se pare me ca nu este bine clipsata bine mufa furtunului?
Clipsul galben de jos pare a fi un pic deplasat. Declipseaza furtunul, curata bine, pune-l inapoi si apoi verifici daca mai scapa. nJ8yR1M.jpg This post has been edited by sonido: 12 May 2016, 00:26 |
--------------------
Renault
Megane III Grantour | 1.5 dCI -110cp
2010 / Privilege
- -
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg exprimarea "dupa ce opresc masina"... adica numai dupa ce opresti masina vezi ca scapa ulei pe acolo , este o presiune care numai atunci se manifesta sau ce vrei sa spui ?
Scapa ulei sau vapori ? La nivelul uleiului te-ai uitat ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Daca o sa cautati exista un topic facut de mine pe aceasta tema. Sunt clipsuri, nu etanseaza perfect, scapa vapori de ulei, se aduna dupa o vreme, nu se vede daca te uiti la nivelul uleiului. Eu am schimbat tubulatura de doua ori, nu prea se rezolva, scapari exista, mai mari sau mai mici.
Si o sa se ajunga la discutia ca nu trebuie sa fie ulei acolo, ca turbina... de fapt e normal sa fie ulei, doar exista circuitul de recirculare inainte. This post has been edited by roland: 12 May 2016, 11:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
tcosmin1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 April 16 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 12 May 2016, 10:39) Eu nu inteleg exprimarea "dupa ce opresc masina"... adica numai dupa ce opresti masina vezi ca scapa ulei pe acolo , este o presiune care numai atunci se manifesta sau ce vrei sa spui ? Scapa ulei sau vapori ? La nivelul uleiului te-ai uitat ? Dupa ce opresc masina adica dupa ce am mers cu ea. Initial am curatat sa vad daca apare dupa un drum si a aparut. Nivelul uleiului este in limite. |
--------------------
Renault
2011
|
|
roland |
![]()
|
Ti s-a clarificat pana la urma situatia?
|
--------------------
.
.
.
|
|
tcosmin1 |
![]()
|
tu inca ai problema asta?
|
--------------------
Renault
2011
|
|
roland |
![]()
|
Puțin, da. Nesemnificativ.
|
--------------------
.
.
.
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Si eu am avut la 1.9 dci ulei la circuitul respectiv este pt vapori de ulei si gazele din carter ca sa nu se creeze suprapresiune la motor daca nu ma insel . Am desfacut piesa aia din tuburi am curatat-o cu motorina si de atunci este in regula nu mai scapa ulei.
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:13 |