Sonda LAMBDA, imi tremura masina si la acceleratie nu are putere
![]() ![]() ![]() |
Sonda LAMBDA, imi tremura masina si la acceleratie nu are putere
faneyo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 April 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
Clio II 2003
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Vezi ce zice testerul si dupa aia treci la schimbat piese....nu lua de buna ce zice "cineva"!
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
BlueChaos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 March 15 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Si eu am acelasi motor si de curand am schimbat o sonda lamda. Vezi ca trebuie sa pui tester pe ea,pt ca are 2 sonde,si ca sa vezi care din ele trebuie schimbata. Ambele sonde sunt pozitionate pe toba de esapament,prima e foarte aproape de motor iar a doua mai jos,prin dreptul levierului de la cutia de viteze. Eu am schimbato la service,te-as sfatui sa o schimbi la service,pt ca trebuie ridicata masina ca sa o poti schimba,si pe mine ma costat 50 de lei ca sa o schimb. Daca vrei sa o schimbi tu,sonda mea a avut mufa cu 4 pini, si in pachetul in care a venit avea si un pliculet cu o pasta de culoarea cuprului,pasta aceea trebuie sa o pui pe filetul sondei inainte de a o monta. |
--------------------
Renault
Clio 2
2003 1.2 16v Bicorp
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Plus ca daca este dusa cea de sus ai nevoie de o tubulara putin mai speciala.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
Am facut azi un test si vad ca am si eu probleme cu sonda, eroarea care apare este Commande chauffage sonde amont, am incercat sa o sterg dar apare la loc.. cum pot verifica daca este de la sonda sau din cablajul masinii ?
Sonda a fost noua si schimbata vara trecuta, e chiar ciudat sa se strice asa repede... |
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Asa verifici sonda https://www.google.dk/webhp?sourceid=chrome...st%20multimeter
Cat despre cablajul masinii vei avea nevoie de schema electrica...daca sonda e cu 3 fire 2 albe si 1 negru, cele 2 albe sunt plus si minus pentru elementul de incalzire iar cel negru este de semnal care duce in calculatorul de injectie al masinii. Daca este cu 4 fire e putin mai complicat. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
fix cu 4 e, 2 albe, 1 negru si 1 gri...
Banuiesc ca cele albe sunt pentru rezistenta si negru + gri semnal. This post has been edited by devilgenius: 29 Apr 2016, 19:03 |
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:38 |