Recomandare megane 2007, achizitie
![]() ![]() ![]() |
Recomandare megane 2007, achizitie
sebastian0o0 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 June 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
1998
|
|||
Mr_X |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
1. Asigură-te că are 210.000 km. S-ar putea să aibă dublu.
2. Motorul de 1.5 dCi de la Renault este unul dintre cele mai bune motoare diesel din ultimii ani (în clasa lui de preț/performanțe/consum). 3. Nu știu cât costă remedierea problemei cu pilitura, dar dacă mașina merge bine și nu are nicio problemă, atunci nu sta cu drobul de sare deasupra capului, ia-o. 4. Recomand o programare la reprezentanță și un test CLIP + inspecție înainte de a o cumpăra. This post has been edited by Mr_X: 15 Apr 2016, 04:02 |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
La 106 cp ai injectie Siemens fara probleme la injectoare fata de cele cu 85 cp cu injectie Delphi.In schimb ai volanta cu masa dubla,destul de scumpa,asa ca ai grija sa nu bata(volanta).Mai semnalau unii colegi ca ar aparea niste probleme la cuzinetii de biela la 200k km la aceasta motorizare,probabil din cauza uleiului prost folosit si neschimbat la timp.Km ii poti verifica numai daca are istoric service in reteaua Renault,insa 99,9 ℅ sunt dati inapoi vreo 100k.
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
2019
- Numar de vaslui prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
sebastian0o0 |
![]()
|
In ce consta testul respectiv?imi poate da o certitudine asupra kilometrilor?sau ceva legat de starea functionare a injectoarelor si a pompei e injectie?
Cum ar trebui sa imi dau seama ca volantul are uzura?practic as putea sa fac ceva?e o metoda? Legat de cuzineti biela..pot sa zic ca motor functioneaza foarte rotund si e silentios. La ce alte defecinuni specifice(care presupun o suma importanta)trebuie sa fiu atent. Precizez ca am cunostine despre functionare tipuli de injectie si rolul volantlui cu masa dubla s.s.m.d.Sunt student A.R dar partea practica inca nu e formata. |
--------------------
renault
twingo
1998
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La ralanti trebuie sa nu vibreze, sau sa zornaie, cu ambreiajul calcat sau liber nu trebuie sa apara zgomote in plus, la plecarea de pe loc sa plece lin, fara sa tremure. Daca respecta astea, e okei volanta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sebastian0o0 |
![]()
|
Multumesc!
|
--------------------
renault
twingo
1998
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
Carte service are? Distributia in ce stadiu se afla?Rugina la praguri si in zonele care sunt vizibile doar cand usile sunt deschise?Cutia de viteze e buna?Despre motor s-a mai vorbit ce trebuia sa se spuna.
Sa nu uiti de costurile de inmatriculare. |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De rugina la Megane 2, eu nu am auzit, nu ai ce cauta dupa asa ceva,ca nu e Supernova.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
pentaxistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 April 16 From: Bacau ![]() |
1. nu cumpara pe vreme umeda-ploioasa. nu troncane nimic:)
2. mergi ff lent, ia viraje , baga marsarier. 3. mergi sport, demareaza pe toate plajele de turatie, daca poti pune pe cineva in spatele masinii si vezi daca la demaraj scoate fum urat si mult 4. test clip de preferat in service ce nu este in zona vanzatorului. 5. verificat linii caroserie usi, stalpi, faruri originale etc 6. daca se poate ridicare pe elevator pt a urmari mai ales afectiuni la sasiu. 7. verifica tot lumini, frane ,discuri , ac toate costa...daca e ceva mai negociezi din pret. multa bafta! |
--------------------
Renault
Megane II Estate 1.6 16v gpl *k4MT760
2005
- BC 01 AAA
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
Si eu ma uit de 2 luni dupa Meganu-uri. Am zis pas din prima la diesel! diesel?, pentru ce? consum si cuplu? sa nu vorbim cand pica cate ceva..
1.6. 16V si 2.0 sunt cu volanta dubla? p.s: sunt meganuri din 2004-2007 cu rugina! nu multe, dar sunt. |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
sebastian0o0 |
![]()
|
M-am uitat astazi pe sub ea..are multe plastice foarte multe.Acopera motor cutie..pana si puntea din spate are un plastic pe ea..
Singurele elemente ruginite sunt amortizoarele..corpul amortizorului..si au rugina serioasa..in rest nu am vazut nimic. Cum e posibil ca amortizoarele sa fie foarte ruginite dar spirala din jurul lor si restul elementelor sunt negre si frumoase..pare suspect.volantul e ok. Maine o pun pe elevator,ii fac test la reprezentata pentru km,si o sa merg cu o masina in timp ce un amic o sa faca demaraje. LEGAT DE TAXA Am facut pe site ul de la anaf si iese 300 euro.posibil sa fie eroare?euro4 2007 124g/km. A inmatriculat cineva de curand?surse sigure legate de taxa? |
--------------------
renault
twingo
1998
|
|
pentaxistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 April 16 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II Estate 1.6 16v gpl *k4MT760
2005
- BC 01 AAA
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
"Am facut pe site ul de la anaf si iese 300 euro.posibil sa fie eroare?euro4 2007
124g/km. A inmatriculat cineva de curand?surse sigure legate de taxa? " Dupa ce faci RAR-u vei sti exact cat CO2 scoate (asta daca nu il are facut deja) |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
froniecristian |
![]()
|
![]() Cristi F Group: Members Posts: 152 Joined: 10 February 10 From: Rimnicu Vilcea ![]() |
euro 4 2007 124g/km.
A inmatriculat cineva de curand?surse sigure legate de taxa? " Pentru megane 2 2007 euro 4 Co2 124g/km. Este corect o sa ti-l treaca in carte la RAR. 16 Apr 2016, 21:42: Cum e posibil ca amortizoarele sa fie foarte ruginite dar spirala din jurul lor si restul elementelor sunt negre si frumoase..pare suspect.volantul e ok. Poate a schimbat arcurile , ca si mie mi s-a rupt unul la 130k, si de regula se schimba ambele stg/dr. This post has been edited by froniecristian: 16 Apr 2016, 21:42 |
--------------------
Renault
Fluence
2013 Privilege 1,6 dci R9M - 130CP
- Vl-02-AMC I LOVE MY RENAULT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:37 |