Probleme senzori presiune.
![]() ![]() ![]() |
Probleme senzori presiune.
Andrei.TUT |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 10 November 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
2015 Mercedes Sprinter 315-2009
Renault Master 150cp2012 Renault Trafic-2013 Hyundai Santa Fe 2.2 197cp-2010 Fiat Doblo 1.3-2012 2xClio IV 1.5dci2015 |
|||
catalin_macovei88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 26 April 14 ![]() |
Vezi topicul asta, daca te ajuta:
http://www.reno.ro/Senzor-presiune-anvelope-t291213.html |
--------------------
Renault
Clio 4
2014 1.2 16v 75cp
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
esti sigur ca ai facut corect reinitialiarea senzorilor dupa schimb? ordinea nu are absolut nicio relevanta, cel putin la clio
senzorii nu stiu ce presiune ai in roti sau mai exact ce-i trebuie masinii tale, ei fiind ooricum identici si pt. varianta diesel, probabil si pt. alte modele renault etc; daca ii initializezi si cu presiune 1 sau 3, ei tot corecta o vor considera si vor face scandal doar cand vor simti variatii ulterioare initializarii daca nu duce initializarea la capat sau o duce si apoi tot da erori, poate fi o problema a senzorului sau a unei anvelope care nu se lipeste bine de janta si mergi la vulcanizare This post has been edited by crisolro: 13 Apr 2016, 08:33 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Andrei.TUT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 10 November 15 ![]() |
Cauciucurile sunt lipite bine de jante si nu sunt probleme de genu, rotile sunt echilibrate si presiunea este 2.2 fata si 2 spate dar am impresia ca 2 roti au fost puse invers, adica roata de pe fata a fost pusa pe spate si cea de pe spate pe fata, intrebarea era daca rotile jantele trebuiesc puse exact in acelasi loc din care au fost luate sau pot fi amestecate intre ele
|
--------------------
Renault
Captur
2015 Mercedes Sprinter 315-2009
Renault Master 150cp2012 Renault Trafic-2013 Hyundai Santa Fe 2.2 197cp-2010 Fiat Doblo 1.3-2012 2xClio IV 1.5dci2015 |
|
orex |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 20 November 15 ![]() |
QUOTE(Andrei.TUT @ 13 Apr 2016, 07:58) Va salut, am o dilema, inca nu stiu daca sa fac scandal cu cel de la vulcanizare sau nu, detin 2xbucati clio 4, decembrie 2015, mi-au venit de la dealer cu cauciucurile de iarna si cu cele de vara bagate inauntru(asa am ales eu ca 'reducere', cauciucuri de iarna). Toate bune si frumoase pana a venit vremea de cauciucurile de vara, la primul clio n-am avut probleme dar la al doilea imi da eroarea check tyre pressure sensor sau ceva de genu. De cand sa plec de la vulcanizarea mi-a aparut si am crezut ca nu e presiunea ok si pe partea stanga a masinii avea 2 pe fata si 2.2 pe spate(tind sa cred ca au pus rotile invers, cea cu 2.2 trebuia sa fie pe fata) dar ala de la vulcanizare doar mi-a reglat din nou presiunea. Oare rotile trebuiesc puse in aceeasi ordine? Precizez ca mai am si un Capur acolo rotile au fost puse in ordine si n-am avut probleme. Ideea este, rotile trebuiesc puse in acelasi loc? Salut! Acum, dupa al doilea schimb de anvelope, dupa sezonul rece (achizitionat anvelope iarna dupa livrarea masinii), iti pot spune ca singurul lucru pe care trebuie sa-l faci, acum, e sa mergi la o benzinarie (care are un compresor cu afisaj digital) si regleaza-ti presiunea conform prescriptiilor producatorului. Pe fata 2.2 si pe spate 2. Cel putin asa este la mine. Aproape instant se va stinge martorul care indica o problema cu presiunea in roti. Nu conteaza ordinea de montare, ci realizarea unei presiuni corespunzatoare. This post has been edited by orex: 20 Apr 2016, 18:35 |
--------------------
Renault
Clio IV 1.2 75CP
2015
|
|
paul1981 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 19 June 15 From: Ialomita ![]() |
Corect orex , asta am facut si eu dupa schimbarea anvelopelor de iarna , cu cele de vara . Chiar daca am jante separate , tabla iarna ( cele din fabrica ) , aliaj vara , pe cele de vara chiar dupa echilibrare nu mi sau parut ca aveau presiunea ok toate 4 , mai ales ca si martorul luminos pt presiune era aprins . Binenteles ca dupa ce am ajuns la un Petrom , am sesisat ca pe fata aveam 2,2 dreapta ; 2.0 stanga . pe spate bine 2,0 ambele . Dupa presiunea facuta digital , martorul luminos sa stins in maxim 500 m de la plecarea din statie .
|
--------------------
Renault
Clio IV , Captur
2015 , 2019 / 1,2 16v 75cp , 0.9 Tce 90cp
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
am schimbat cauciucurile iarna - vara si dupa montarea rotilor la loc totul parea neschimbat: nici un bec aprins, nicio reinitializare ceruta etc. nimic-nimic!
![]() la schimbul vara-iarna s-a aprins imediat ce am pus contactul la vulcanizare si a fost nevoie de reinitializare This post has been edited by crisolro: 21 Apr 2016, 08:38 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu e cine-stie-ce precizie
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
crisolro |
![]()
|
pai e, ca nu exista variatii mari la ceasurile vulcanizarii din iarna pana acum
![]() |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:05 |