casetofon, montare casetofon
![]() ![]() ![]() |
casetofon, montare casetofon
cpopescu1712 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 April 16 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2003 HBK
- BV09CJA
|
|||
balzak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 April 16 ![]() |
nu este compatibil cu displayul , tu ai pe masina tuner list si asta este update list .
|
--------------------
megane 3
break
2012
- b08asa
|
|
cpopescu1712 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 April 16 From: Brasov ![]() |
Mulțumesc pentru răspuns, sa inteleg ca nu l pot folosi pe mașină mea?,se poate face vreo adaptare?
|
--------------------
Renault
Megane
2003 HBK
- BV09CJA
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Da se poate adapta sa functioneze...daca schimbi display-ul si cablajul!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
norbdc |
![]()
|
![]() membru electrizat Group: Members Posts: 130 Joined: 8 March 16 ![]() |
Ia-ti unul aftermarket, te scutesti de chinul recablarii.
Eu am pus ochii pe Pioneer DEH-X8700BT si cred ca se potriveste in masina deoarece poti schimba culorile dupa gust si are un aspect placut. |
--------------------
Renault
ZOE
2018
|
|
cpopescu1712 |
![]()
|
Mulțumesc, cam la cat ajunge ca preț.
|
--------------------
Renault
Megane
2003 HBK
- BV09CJA
|
|
MrSpinach |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 October 16 ![]() |
Salut
Intreb aici ca sa nu mai creez alt topic. Sunt nou pe forum si nou proprietar al unui Megane 2.1 din 2005. Vreau sa schimb casetofonul stock cu ceva aftermarket si am doua intrebari: 1. Ma puteti indruma catre un tutorial de schimbare a casetofonului? 2. Dupa montarea casetofonului aftermarket, comenzile de sub volan isi pastreaza functionalitatea? Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
2.Sunt disponibile interfete pentru anumite modele care permit pastrarea functiilor comanda volan.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
Recomandati-mi si mie ceva aftermarket cu interfete disponibile ca sincer vreu sa schimb update-listul meu. Nu sunt multumit de sound.
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:28 |