Problema stop frana luneta
![]() ![]() ![]() |
Problema stop frana luneta
RazvanARD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 25 July 15 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna B56G
2000-Concorde
|
|||
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Salut!
In portbagaj, pe peretele din stanga, sub capitonaj, ai o mufa de unde iti pleaca firele catre stopul de pe luneta si dezaburire. Vezi daca ai 12v acolo cand calci frana. Daca ai, cred ca s-a rupt firul in mansonul de cauciuc (il vezi intre haion si plafonul masinii (cand deschizi haionul). |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
RazvanARD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 25 July 15 From: Arad ![]() |
Multumesc mult!! Acum merg sa verific conexiunile firelor si tensiunea acestora. 18 Mar 2016, 22:08: Am desfacut capitonajul. In poza atasata apare mufa care corespunde descrierii dvs. Ce culoare au firele de la stopul de la luneta care sunt conectate la mufa? Daca totul este ok la mufa respectiva, cum pot avea acces la firele protejate de acel manson de cauciuc de la hayon? This post has been edited by RazvanARD: 18 Mar 2016, 22:08 Attached thumbnail(s) 20160318_151547.jpg ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 256 |
--------------------
Renault
Laguna B56G
2000-Concorde
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
La mansonul de cauciuc ai siguranta de plastic (cam in genul celor de la mansonul cablurilor de la usi). Tragi de siguranta si se desprinde mansonul din mufa lui si se expun firele. Acolo te uiti la culori....eu nu le mai stiu (am cativa ani de cand nu am mai umblat acolo)
Poti sa afli si masurand direct in mufa pe ce piciorus ai 12v cand apesi pedala de frana....si vezi culoarea cablului din mufa. This post has been edited by cri8sti: 19 Mar 2016, 12:09 |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
RazvanARD |
![]()
|
Multumesc pentru informatii. Problema era la mufa de la stopul de frana amplasata sub capacul de plastic de la hayon. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna B56G
2000-Concorde
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:10 |