Motor murdar si miros de gaze in habitaclu, Motor uleios in zona injectoarelor 3 si 4
![]() ![]() ![]() |
Motor murdar si miros de gaze in habitaclu, Motor uleios in zona injectoarelor 3 si 4
tazmanya2006 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 29 December 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20160307_180309.jpg ( Size: 400.76k ) Number of downloads: 318 |
||
--------------------
Renault
Megane 1.9 DCI, 131 Cp
2008 tazmanya
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mizeria si aburul par "pufaiala" de injector.....adica scapa pe la garnitura de de etansare din CU.
Ai si un zgomot bizar la functionarea motorului....sau doar mizerie? Totusi pana nu ai o poza clara cu imagine de sus e greu de dat cu presupusul. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
tazmanya2006 |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 7 Mar 2016, 19:35) Mizeria si aburul par "pufaiala" de injector.....adica scapa pe la garnitura de de etansare din CU. Ai si un zgomot bizar la functionarea motorului....sau doar mizerie? Totusi pana nu ai o poza clara cu imagine de sus e greu de dat cu presupusul. Voi incerca sa merg la un service. Zgomot la motor nu am. Foarte rar (o data la 3-4 luni) nu sta relantiul nemiscat, oscileaza f f f putin. Dar asa cum am spus, f f f rar asta. Uneori, am ceva trepidatii ale motorului la relanti. Sa scape presiune un injector atunci si sa-mi mearga in 3 ? Chestia este ca trage, nu sunt diferente de putere, totul este ok. Am aproape 124000 km cu ea. Km sunt reali. Chiar nu vad ce sa fie sau ce sa se fii intamplat ? Nu te supara pe mine. De la ce vine "CU" ? 7 Mar 2016, 20:46: Am primit un raspuns de la cineva. A patit la fel. A schimbat garniturile de cupru de la fiecare injector si nu a mai scapat mizerie acolo. This post has been edited by tazmanya2006: 7 Mar 2016, 20:46 |
--------------------
Renault
Megane 1.9 DCI, 131 Cp
2008 tazmanya
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
CU= cupru
|
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
the race,2002 Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
ipresident |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 29 September 12 From: Sibiu ![]() |
Chestia neagra este motorina nearsa. Se incheaga pe zonele metalice la temperaturi inalte.
Arata cam ca smoala. Verifica in jurul injectoarelor daca ai aceasi motorina nearsa . Daca nu este in jurul injectoarelor atunci nu iti scapa pe acolo, sigur ai un furtun de retur sau ceva spart si scapa motorina pe motor. Daca ai la fel in jurul injectoarelor fugi repede si cumpara 4 saibe de etansare pentru injectoare ( 4 Ron bucata la magazinele de piese ) si schimba-le. Vezi sa curete bine locasul injectoarelor inainte de reetansare. Bafta ! |
--------------------
Renault
Megane
2004 - Limousine - 1.5 dci Don't f*ck with the Common Rail or he will f*ck you ten times harder in the future !
|
|
tazmanya2006 |
![]()
|
QUOTE(ipresident @ 8 Mar 2016, 14:44) Chestia neagra este motorina nearsa. Se incheaga pe zonele metalice la temperaturi inalte. Arata cam ca smoala. Verifica in jurul injectoarelor daca ai aceasi motorina nearsa . Daca nu este in jurul injectoarelor atunci nu iti scapa pe acolo, sigur ai un furtun de retur sau ceva spart si scapa motorina pe motor. Daca ai la fel in jurul injectoarelor fugi repede si cumpara 4 saibe de etansare pentru injectoare ( 4 Ron bucata la magazinele de piese ) si schimba-le. Vezi sa curete bine locasul injectoarelor inainte de reetansare. Bafta ! Multumesc pt sfat. Am cumparat astazi acele 4 saibe. 18 lei. Vreau sa ma asigur ca sunt cele buna. Incerc sa atasez o poza cu ele. Attached thumbnail(s) 2016_03_09_17.23.08.jpg ( Size: 694.97k ) Number of downloads: 248 |
--------------------
Renault
Megane 1.9 DCI, 131 Cp
2008 tazmanya
|
|
ipresident |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 29 September 12 From: Sibiu ![]() |
Saibele din imaginea atasata de mine sunt cele montate de reprezentanta Delphi, eu am avut si rotunde ca ale tale , ambele modele se comporta la fel, nu cred ca au vre-o diferenta.
Oricum se deformeaza la presare pe capul injectorului (probabil celelalte se deformeaza mai uniform) Ai verificat in jurul injectoarelor si ai aceeasi motorina neagra nearsa? Attached thumbnail(s) saibe.jpg ( Size: 29.75k ) Number of downloads: 223 |
--------------------
Renault
Megane
2004 - Limousine - 1.5 dci Don't f*ck with the Common Rail or he will f*ck you ten times harder in the future !
|
|
copperpaw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 May 15 ![]() |
Salut,
Iti spun ce am descoperit eu si cum incerc sa rezolv. Un furtun de la rampa de retur era fisurat si pierdea motorina / acele pipe din capul injectorului au niste garnituri, la mine o garnitura era tocita si imi curgea motorina pe langa Garnitura de la 'corp clapeta acceleratie' e degradata si imi pierde ulei, sau gaze + presiune atun ci cand accelerez si intra turbo, sufla pe acolo. Am dat comanda de piese originale ( m-am saturat sa platesc stifturi, din experienta am invatat ca piesa de origine nu se compara cu cea reprodusa , aici parerile sunt impartite, eu am fost patit ) ajunge aproape 300 lei rampa de retur + 40 lei acea garnitura. Sper sa se rezolve problema! ----------- acel furtun care e pus acum a pocnit in mers, pe la 130km/h si mi-a spalat motorul cu motorina, a iesit fum si am tras o sperietura... *poza este facuta dupa ce a pocnit furtunul, inainte sa-l spal! Attached thumbnail(s) IMAG110112.jpg ( Size: 5.24mb ) Number of downloads: 213 |
--------------------
Renault
Megane 2
- BC82VIK
2003 / 1.9 dCi 120 HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:29 |