Pini Mufa Ceasuri Bord Megane II, nevoie
![]() ![]() ![]() |
Pini Mufa Ceasuri Bord Megane II, nevoie
Sevcenco Andrei |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 October 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
II 2006
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
La 2.1 mufa e la fel ca si la 2.2? Adica pot sa pun ceasuri de 2.2 pe 2.1 ? Multumesc.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Nu este la fel mufa. Cu aceasta problema ma zdrobesc si eu acum.
Am Schimbat UCH 2.1 la 2.2 caci am schimbat motorul din 1,6 in 2L si acum bordul nu se mai "trezeste". Daca-i scot alimentarea si-l reconectez cand ar trebui sa fie activ, totul merge normal, doar ca mi-a aparut un A langa silueta masinii in dreapta sus. S-a cam terminat stiinta si nu stiu ce sa-i mai fac, P.S. Am scris aici ca sa nu mai deschid alt topic. Sper ca nu este nicio suparare. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
Sevcenco Andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 October 13 From: Bucuresti ![]() |
multumesc R19/16v dar nu regasesc nimic,mufa accea contine 24 de pini...nu ce ai aratat tu,eu ma refer la mufa la ceasurile de bord.ce program folosesti pentru cautarea schemelor si configuratia piniilor?
|
--------------------
Renault
Megane 2
II 2006
|
|
lostris234 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.748 Joined: 16 July 10 From: . ![]() |
@RADU__ Trebuie schimbat cablajul interior si UCH-ul. Cablajul difera substantial intre faza 1 si faza 2. in primul rand nu ajung aceleasi semnale in cele doua mufe de CB.
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
MEGANE MIRCEA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 1 January 20 ![]() |
dupa imaginea 2 plusul este pe pinul 30 in rest nu am gasit minusul...poate te ajuta asta
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2005 cabrio
- SB 55 WBM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:25 |