cod
![]() ![]() ![]() |
cod
nicolae.cata |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 December 15 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20160224_114843.jpg ( Size: 3.3mb ) Number of downloads: 107 |
||
--------------------
Renault
Scenic
2004
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
4368 e codul pt unitatea din imaginea ta.
Referitor la modificarea schemei din CAN in I2C, nu stiu daca e asa simplu. Fiindca tu ai pus un bord de Scenic 2 cu UPDATELIST si aveai inainte TUNERLIST. Este o schema de modificare de la tunerlist la updatelist pe topicul de modificari si imbunatatiri sau aici, insa acolo se schimba si unitatea audio si displayul ca sa functioneze corect. Banuiesc, ca asta trebuie facut si la tine, alta unitate audio updatelist, fiindca bordul este CAN. Referitor la problema cu injectia, e destul de delicata... unde ai facut testul si cu ce? This post has been edited by dan22y: 26 Feb 2016, 09:30 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
nicolae.cata |
![]()
|
Mulțumesc pentru răspuns. Unitatea pentru care mi-ai dat codul este update list și a functionat pe displayul pe care l-am instalat. La mine pe masina însă nu functioneaza, de ăsta mă interesa modificarea cablajului. Mai trebuie modificat și altceva, intre display și restul mă gândesc sa meargă și comenzile pe volan.
Testul l-am făcut în Craiova la un mecanic, ideea e ca am și bujia arsa pe acel cilindru, poate avea treaba cu ăsta sau se referă decât la injectie? Îmi apare check și în mers după ce s-a încălzit motorul. Multumesc, |
--------------------
Renault
Scenic
2004
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Pai sper sa te ajute tutorialul din link. Modificarile sunt acolo, binenteles trebuie vazut la fata locului cum este la bordul de scenic 2.
Treaba cu bujia, schimba toate 4 bujiile de preincalzire si pe urma refa testul. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare Cata!
Eu pe Scenicul din semnatura(2005)am pus un display din 2007 si nu am absolut nici o problema,merg toate comenzile ca inainte.Se poate ca in anii 2003-2004 Reno sa fi folosit I2C si in 2005 sa fi trecut pe CAN. |
--------------------
Renault
Scenic
2005
- B XX XXX Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
nicolae.cata |
![]()
|
Salut,
Da, cam asa am inteles si eu. Momentan nu am rezolvat nimic, astept un baiat sa-mi refaca cablajul. Va anunt dupa, eventual poate reusesc sa iau si schema. |
--------------------
Renault
Scenic
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 00:51 |