Tuning alternator Megane 2 1.5dci
![]() ![]() ![]() |
Tuning alternator Megane 2 1.5dci
bogdan1978buc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|||
s3r_ban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 July 14 From: Timisoara ![]() |
Salut,
Nu te supara, de curiozitate, ce consumatori ai de te gandesti la modificarea alternatorului? Eu personal am destul de multi consumatori si nu am avut probleme deloc. (bine... folosesc si doua condesatoare de 2f bucata) |
--------------------
Renault
Scenic
An 2000 ; 1.6 ; 16v
- [WTF]
|
|
norbdc |
![]()
|
![]() membru electrizat Group: Members Posts: 130 Joined: 8 March 16 ![]() |
De ce nu cauti sa-ti faci la strung acea piesa?
Dai originalul, il verifica si compara si-ti creeaza una cu 10% mai mica si ai ce vrei. Piesa asa nu cred ca o gasesti de alta dimensiune. Bafta! |
--------------------
Renault
ZOE
2018
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Pai....
Din bruma de fizica ce o mai stiu: doar dinamul va incepe sa genereze mai mult curent la mai multe ture. Alternatorul nu cred ca va face asta pentru ca nu-l lasa regulatorul sa treaca mai multi volti decat cei pentru care a fost calibrat (14,4, de regula) .Amperii sunt si ei batuti in cuie. Poti sa-l invarti cu 3000 de ture : tot atat va scoate...Cred ca tie iti trebuie amperi mai multi( putere) si asta nu se poate rezolva decat schimband alternatorul. Daca gresesc rog un coleg de forum mai priceput sa ma corecteze. PS. Se poate monta un alternator ma puternic dar trebuie sa aiba aceleasi prinderi si cam aceeasi fulie pentru a putea folosi cureaua recomandata de producator. This post has been edited by dethave: 15 Mar 2016, 23:34 |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:51 |