Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mers infranat..?

mariusf23
post 26 Dec 2015, 15:15
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare, de ceva timp am observat un fenomen la clio-ul meu, la rece in mare parte (si nu numai), cand plec de pe loc imi merge oarecum infranat cateva sute de metri pana ce ies din parcare si apoi aud un zgomot ca si cum s-ar decupla pedala de frana. Din acel moment masina merge cum trebuie. Ma poate lamuri si pe mine cineva care-i treaba?

--------------------
Renault Clio 2014, 1.2 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
crisolro
post 28 Dec 2015, 08:28
Post #2

From: Bucuresti

clank-ul tongue.gif :
http://www.reno.ro/Pocnet-metalic-t291582.html

e normal sa mearga mai infranat si sa dea si in nas putin la rece, mai ales benzinarele ... cel putin eu nu am intalnit niciuna sa nu faca
probabil daca ai sta cu ea mai mult pe loc sa se incalzesca mai tare nu are face; dar nici asta nu e recomandat

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
mariusf23
post 28 Dec 2015, 19:50
Post #3

Membru incepator

in general nu face asa.. exact ca in topicul respectiv, doar la rece face asa, si se aude sigur de la pedala de frana.. chestia e ca nu face doar la 40kmh, face si pe la 20-30...

de stat stau 30 secunde sa curga uleiul si plec... nu mi se pare ok ca la o masina noua sa faca asa...

--------------------
Renault Clio 2014, 1.2 16V
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 23:11
Dacia