Problema airbag conductor 1, Rezolvari ?
![]() ![]() ![]() |
Problema airbag conductor 1, Rezolvari ?
PAlexandru21 |
![]()
|
||
![]() Crazy Renault Megane 1.6 16V Group: Members Posts: 90 Joined: 30 April 15 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2
-
2007 / 1.6 16V
- HMJ
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pune-l pe "baiatu" sa citeasca......dupa ce ai citit tu!
http://www.reno.ro/Cum-se-inlocuieste-bloc...ag-t247130.html |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba citeste acolo si "baiatu" si PAlexandru ... n-o sa afle cauza... nu e suficient sa verifice continuitatea circuitelor benzii (cred ca la aia se refera "PANGLICA PRIMESTE SI ARE CURENT ! DECI ESTE BUNA").
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
PAlexandru21 |
![]()
|
![]() Crazy Renault Megane 1.6 16V Group: Members Posts: 90 Joined: 30 April 15 From: Bucharest ![]() |
Deci... A mai avut cineva aceasta problema?
|
--------------------
Renault Megane 2
-
2007 / 1.6 16V
- HMJ
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Salut. Depinde cine ti-a schimbat pamblica. Am avut 3 cazuri de benzi lipite in Bucuresti, nu stiu de cine, am sa pun niste poze sa vedeti si voi ce lucrare face baietasul. Ia 2 benzi vechi le taie de la jumate si le inadeste dupa aia. Va inchipuiti ca panarama aia de lucrare nu tine. Ultimul client care a venit de la Bacau la mine a avut o astfel de lucrare si l-a tinut 2 zile. De fapt banda a fost proasta de la inceput, meseriasul a vazut ca nu e buna pe un circuit de airbag si neavand alta i-a dezactivat din calculator circuitul respectiv de la airbag. La 2 zile dupa ce a venit de la Bucuresti s-a intrerupt si celalalt circuit. S-a aprins si becul de airbag. Am montat o banda noua si cand am pus testerul pe masina avea eroare de configurare airbag. Am reconfigurat calculatorul si drum bun acasa. Asa ca aveti grija cine si ce va face la masina.
Referitor strict la problema ta , daca banda este buna trebuie verificat temeinic mufa care intra in airbag, si cablajul ce intra in blocul de lumini. |
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
PAlexandru21 |
![]()
|
Ti am lăsat pm..
|
--------------------
Renault Megane 2
-
2007 / 1.6 16V
- HMJ
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Asa cu ti-am scris si in pm , nu sunt din Bucuresti, fizic nu te pot ajuta. Poti in schimb sa iei legatura cu colegul 19...si in mod sigur iti rezolva problema. Daca ai ceva legatura cu partea tehnica , aici ma refer la partea practica si vrei sa te bagi pot sa te indrum sa iti rezolvi problema.
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 19:56 |