Portbagajul se deschide singur cand descui.
![]() ![]() ![]() |
Portbagajul se deschide singur cand descui.
danpirvulescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 15 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Estate Dynamique 1,5 dCi 85 CP
2009
|
|||
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
E de la circuitul butonului de deschidere a porbagajului. Este un scurt intre fire. Eu m-am confruntat cu fenomenul atunci cand am avut butonului de deschidere defect (inlocuit ulterior). Am pus un sunt cu un fir in mufa butonului si am obtinut fenomenul descris de tine. Scoate mai intai butonul din mufa firelor. Daca fenomenul nu se repeta inseamna caci de vina e butonul. Daca se repeta, ai un scurt intre fire (mai putin probabil).
This post has been edited by 95puf: 18 Nov 2015, 15:41 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP
- CT-95-PUF Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
O sa vad in WK, acum cand ajung acasa este deja intuneric.
Multumesc. |
--------------------
Renault
2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Am gasit problema, este destul de groasa.
De la ploile din ultimile zile s-a infiltrat apa sub podeaua de la scaunul soferului. Nu are scurgere si nu se vede ca totul este acoperit de mocheta podelei, astfel incat adunasem cam 5 cm de apa. Acolo se afla un conector cu toate comenzile pentru partea din spate care se balacea in apa si facea scurturi intr-o veselie. Am scurs apa si am uscat conectorul. Portbagazul functioneaza corect dar din pacate cativa pini au fost distrusi iremediabil. ![]() Se pare ca nu mai am geamuri electrice spate si dezaburire haion. Sper ca doar atat. Acum trag speranta ca o sa gesesc un electrician care sa poata scimba numai conectorul sa nu ma trezezc ca trebuie sa schimb toata cablaraia. This post has been edited by danpirvulescu: 23 Nov 2015, 13:58 |
--------------------
Renault
2009
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Sa inteleg ca in Clio 3 intra apa ca in piscina ?
Nu de alta dar ma pregatesc sa-mi schimb masinuta si imi cam facea cu ochiul un Clio 3 hatch negru din 2011 benzina cu 22 de mii de km la bord ![]() Sa-mi iau si colac ? This post has been edited by jas2: 24 Nov 2015, 18:01 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 21:04 |