Nu mai trage dupa curatare egr, Egr
![]() ![]() ![]() |
Nu mai trage dupa curatare egr, Egr
makakinioenzo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 March 14 ![]() |
Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 135.42k ) Number of downloads: 304 image.jpg ( Size: 135.42k ) Number of downloads: 308 image.jpg ( Size: 126.34k ) Number of downloads: 303 |
||
--------------------
Renault
Megane 1
2002 1.9 dci bicorp
- B 65 DTM
|
|||
Horatiu Mihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 132 Joined: 31 March 12 ![]() |
makakinioenzo: Se aprind pe bord ceva martori luminosi? Debitmetrul cu ce l-ai curatat- e destul de sensibil... Eventual decupleaza EGR si debitmetru, daca apare ceva imbunatatire, cam ai indicii unde e problema.
|
--------------------
Renault
Megane
2002
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Scoate mufa de la debitmetru si vezi cum merge masina cu ea scoasa .. daca este ok .. inseamna ca ai curatat debitmetrul ... de tot ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
makakinioenzo |
![]()
|
am scos mufa de la debitmetru lafel face si in bord am bujiile aprinse dar le am de la un releu alt martor nu este aprins
debitmetru l am curatat cu spray de contacte si la egr cand l am scos a picat funingine jos pe teava aia de metal (scuzati mi expresia dar nu am habar ce este ) ![]() This post has been edited by makakinioenzo: 22 Nov 2015, 15:31 |
--------------------
Renault
Megane 1
2002 1.9 dci bicorp
- B 65 DTM
|
|
makakinioenzo |
![]()
|
Azi am fost la un prieten electrician care mi a pus testerul pe ea si i a dat egr permanent deschis dar se aude un sunet dupa un timp masina intra in trepidatii si se aude un injector cum bate, el spune ca asta este problema si m a trimis sa le curat si ca ar trebui sa schimb egr.. alte erori nu i au dat doar debitmetru nu functiona dar din vina mea pentru ca ii scosesem mufa si am uitat sa ii spun omului
|
--------------------
Renault
Megane 1
2002 1.9 dci bicorp
- B 65 DTM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:18 |