Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Acceleratie neuniforma, Un comportament nou a aparut aparut la demaraj

DanValjan
post 23 Oct 2015, 21:04
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare. De curand am intampinat o noua problema cand accelerez: indiferent ca motorul e cald sau rece, cand sunt in treapta 1(mai putin), 2, 3(aici se simte cel mai tare), sub 2700 de ture, accelereaza in suturi/sacadat. In ture mari sau in treapta 4,5,6 nu mai e sesizabil comportamentul.

Alte date ale problemei: 1.9 dci, 79kw, are 250k km, acum 7k km am schimbat distributie(curea si role, fara intinzator), ulei, ulei cutie viteza, filtru aer&motorina. Turbo & volanta neschimbate.

Mentionez ca nu am curatat EGR ul in ultimii 20k km iar asta va fi primul pas care-l voi face (daca gasesc un mecanic dispus sa faca asta, ca pana acum nu am avut succes...).
Foarte rar, cand era cald afara si mergea AC-ul la max, imi pierdea putere deodata, timp de ~5s, turatia se ducea sub 2000 si apoi isi revenea de parca nu s-a intamplat nimic mellow.gif

Daca cineva ar putea sa-mi explice ce ar putea produce un astfel de comportament, as fi recunoscator. Multumesc.

--------------------
Renault Laguna 2 2002 107cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 01:15
Dacia