Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Plastic balama usa spate, desprins

ryry
post 17 Oct 2015, 16:44
Post #1

Reno fan

Group: Members
From: Bucuresti

Salutare.

Am un plastic desprins la usa din spate stanga, are clemele rupte.
Am atasat 2 poze, prima este cu cel rupt si a doua cu cel de la cealalta usa care inca este prins.
Ma gandesc ca o solutie ar fi sa-l lipesc de metalul usii.

A mai patit cineva acest lucru ? Sau daca ati mai lipit vreun plastic de tabla masinii, ce ati folosit?

Attached thumbnail(s)
plastic_rupt_balama_usa_spate_stanga.jpg ( Size: 126.42k ) Number of downloads: 64
plastic_balama_usa_spate_dreapta.jpg ( Size: 55.82k ) Number of downloads: 64

--------------------
Renault SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL 2007 - B 40 KAR
CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andutu
post 17 Oct 2015, 19:22
Post #2

Membru autentic

Dute la reprezentanta si intreaba cat costa poate se merita sa il schimbi decat sa faci tiganii.

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dci 2005
+
ryry
post 17 Oct 2015, 20:49
Post #3

Reno fan

Mersi de idee dar nu cred.

Am sunat zilele trecute la AutoMarcus pentru huse.

Raspunsul:
"Cretinii astia au facut o greseala in sistem la modelul dumneavoastra de Renault: au pus modelul de huse cu bancheta din 2 bucati (eu am bancheta dintr-o bucata) si vreau sa va zic ca pretul era mai mic -> 417 RON.
Mai avem o varianta care este pt bancheta dintr-o bucata si costa 600 RON DAR nu avem pe stoc asa ca veniti la noi la sediu sa vorbiti cu baiatul de la magazin de la intrare sa cautati ceva compatibil.

(In conditiile in care sunt oferte cu huse universale la 80 ron inclusiv in Lidl.)

Deci parerea mea este ca reprezentantele sunt f scumpe si pline de greseli fara suparare.

O sa caut la dezmembrari desi acolo totul are pret fix indiferent de piesa: 100 RON. smile.gif))

--------------------
+
andutu
post 17 Oct 2015, 22:45
Post #4

Membru autentic

Nu chiar toate chestiile sunt scumpe.Am luat un soclu de antena de la Auto Marcus si ma asteptam sa fie ceva $ dar spre surprinderea mea am dat doar 25 lei.Poti suna, iti cauta codul iei in calculator si ii intrebi de pret, doar te informezi nu te costa nimic.Sau poti cere codul aici pe forum la sectiunea coduri piese si le dai codul direct.

Daca este scump vezi in dezmembrari, dar nici sa dai 100 lei pe un manson de cauciuc deja si ala deformat si copt.

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dci 2005
+
ryry
post 17 Oct 2015, 23:23
Post #5

Reno fan

QUOTE(andutu @ 17 Oct 2015, 22:45)
Nu chiar toate chestiile sunt scumpe.Am luat un soclu de antena de la Auto Marcus si ma asteptam sa fie ceva $ dar spre surprinderea mea am dat doar 25 lei.Poti suna, iti cauta codul iei in calculator si ii intrebi de pret, doar te informezi nu te costa nimic.Sau poti cere codul aici pe forum la sectiunea coduri piese si le dai codul direct.

Daca este scump vezi in dezmembrari, dar nici sa dai 100 lei pe un manson de cauciuc deja si ala deformat si copt.
*

Le-am dat mail cu poze si serie sasiu. Acum ramane doar sa astept vesti. rolleyes.gif

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 14:39
Dacia