Bataie punte fata
![]() ![]() ![]() |
Bataie punte fata
aditd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 29 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Planetara e OK pe oartea aia?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
aditd |
![]()
|
Mi s-a zis ca nu e de la planetara ci de la cauciuc - asta a fost de mult.
Ca idee generala nu am nici un fel de bataie sau joc in volan. Directia e buna. |
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Planetara dreapta ! La mine se simte mai proeminent la accelerari mai bruste si intre 60-80 km/h , in rest este insesizabila .
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
aditd |
![]()
|
QUOTE(boeru_laurentiu @ 11 Oct 2015, 07:29) Planetara dreapta ! La mine se simte mai proeminent la accelerari mai bruste si intre 60-80 km/h , in rest este insesizabila . Da cam asa e si pe la mine. La viteza mica ( de oras ) se aude zgomot un timp. In afara ( la viteza mare ) nu prea am auzit. Bun si daca ar fi planetara ... in afara de evidentul trebuie schimbata ... ce mai e de zis: pot sa mai merg cu ea asa? Sa nu depasesc o anumita viteza? etc. This post has been edited by aditd: 11 Oct 2015, 20:15 |
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|
aditd |
![]()
|
Inlocuit tampon motor dreapta si gata.
|
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
Salut . am și eu o problemă mi aieșit amortizorul pe sus pe la flanșă .. Să rupt flanșă?.. Trb doar ea schimbată ca amortizorul e bun e tare.. Am luat o groapă cred ..ast un răspuns ms.. Este cel de la șofer..
|
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 06:49 |