schimbare becuri ceasuri
![]() ![]() ![]() |
schimbare becuri ceasuri
suirad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 6 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
1.6 16v 2013
|
|||
cuki46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 3 February 13 ![]() |
Daca masina ii din 2013 inseamna ca mai esti in garantie si poti cere inlocuirea becului pe garantie. Da un call la o reprezentanta si vb intai cu ei.
|
--------------------
2017 MB C220 /
2012 Fluence
2012
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2013 Privilege,Clio 3 2007
- ex 99AIM
|
|
suirad |
![]()
|
ma gandesc ca e un consumabil si e tratat ca atare.
tot in zona turometrului nu mai aveai lumina? Pentru un bec ti-a schimbat bordul sau bordul era defect? This post has been edited by suirad: 5 Oct 2015, 21:32 |
--------------------
Renault
Fluence
1.6 16v 2013
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ce becuri sunt montate in ceas bord 2013?.....poate LED lipit pe placa care se schimba prin inlocuire completa!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
QUOTE(suirad @ 5 Oct 2015, 21:28) ma gandesc ca e un consumabil si e tratat ca atare. tot in zona turometrului nu mai aveai lumina? Pentru un bec ti-a schimbat bordul sau bordul era defect? Da in partea de jos a turometrului,cred ca sunt leduri iar din ce am vazut cand a schimbat bordul este la fel ca la Megane 2,daca nu ai garantie du-te la un electrician sa-l scoata apoi fugi la un electronist ce repara telefoane si te rezolva sau vezi pe la baietii ce schimba culoarea bordului de M 2 prin inlocuirea ledurilor. |
--------------------
Renault
Fluence
2013 Privilege,Clio 3 2007
- ex 99AIM
|
|
suirad |
![]()
|
Am schimbat ceasurile de bord pe garantie. Seriosi cei de la service, doar ca a durat cam mult sa soseasca ceasurile comandate( aproape o luna de zile). Cu ocazia asta am cumparat si montat aparatori noroi fata-spate 180 lei originale.
|
--------------------
Renault
Fluence
1.6 16v 2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:46 |