scenic 3 probleme pedala ambreaj!
![]() ![]() ![]() |
scenic 3 probleme pedala ambreaj!
CaLeDONis |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 30 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
grand scenic
2012 never underestimate the power of stupid people in large groups!
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(CaLeDONis @ 2 Oct 2015, 06:15) Ca sunt hotarat sa o fac si sa o vand, sa ma las de Renault!!! Posibil ca trebuie aerisita instalatia.....in doi pasi. Sau schimbata piesa (cilindrul de la pedala/piesa de pe conducta/cilindrul receptor).....dupa constatare defectul din instalatie. Pentru ca esti hotarat sa scapi de Renault cauta pe forum pentru mai multe detalii referitoare la defectul tau.......sunt destule subiecte asemanatoare! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
CaLeDONis |
![]()
|
Ok. Deci pe unde se poate face aerisirea???
|
--------------------
renault
grand scenic
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pe la orificiul aflat pe rulment de presiune (are un capacel)....unde intra conducta.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
CaLeDONis |
![]()
|
Ok mersi mult
|
--------------------
renault
grand scenic
|
|
constantin_brancoveanu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 22 October 08 ![]() |
Pe scenic 2 mi s-a intamplat acelasi lucru , pedala de ambreiaj lipita de podea si pe dedesupt curgea ulei.
Noroc ca m-a prins in oras, am chemat pe cineva sa ma tracteze si am fact acasa constatarea dupa ce am scos bateria si calculatorul ca sa am acces. E conduca metalica legata de un furtunel flexibil care intra in ambreiaj si in capul lui de prindere are un orificiu de aerisire care e deschis doar la jumatatea filetului de intrare. Nu trebuie sa il scoti de tot si nici nu trebuie impins complet. Se face aerisirea pana cand iese ulei pe acel orificiu . Cred ca am facut si poze o sa le postez. Atentie ca la capatul furtunului ai o siguranta cu prindere in forma de U. This post has been edited by constantin_brancoveanu: 17 Oct 2015, 11:09 |
--------------------
RENAULT
R19
1994
- P028564
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 14:30 |