Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

bucsa caseta diresctie, inlocuire

puietu_cristian
post 24 Sep 2015, 18:04
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am si eu o problema la caseta de directie de la megane 1.9 an 2000. A inceput sa curga ulei pe la caseta in partea in care are bucsa.Intrebarea mea este daca se poate inlocui fara sa mai dau jos caseta de directie sau daca nu cum se da mai usor caseta jos. Va multumesc

--------------------
renault megane 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Rocco91
post 25 Sep 2015, 07:49
Post #2

Membru incepator

1. Nu se poate inlocui fara sa dai caseta jos;
2. Nu recomand sa umbli la caseta daca nu ai cunstiinte de asa ceva, deoarece aceasta se regleaza dupa interventii si sunt acceptate doar interventii autorizate;
3.Daca doresti te pot ajuta cu un contact, eu am schimbat caseta la Meganul meu in Noiembrie anul trecut, am trimis-o la domnul Traian la Targoviste si mi-a trimis una reconditionata ca si noua, care nu bate si nu curge desi are aproape un an, sunt profesionisti si ofera garantie 1 an pe lucrare.

Te sfatuiesc sa nu te apuci sa lucrezi singur la caseta deoarece e in joc siguranta ta...Caseta se da jos relativ usor, la mine au scos-o la service pe o parte dupa ce au desfacut putin toba si suruburile de fixare, mare grija la conductele de lichid servo deoarece una a fost atat de ruginita incat nu am mai putut sa o folosesc...

--------------------
Renault Megane 2000 Privilege
I love my Renault
+
radunre
post 28 Sep 2015, 11:29
Post #3

Membru autentic

From: Tg Mures

Citeste aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=161...dpost&p=2797699

Bucsa respectiva se poate demonta cu caseta pe masina, interventia e mult mai simpla si ieftina fata de o demontare/reconditionare de caseta.

--------------------
Clio III K9K772 / Clio III K9K772 - MS 2009
Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 16:18
Dacia