bucsa caseta diresctie, inlocuire
![]() ![]() ![]() |
bucsa caseta diresctie, inlocuire
puietu_cristian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 29 November 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2000
|
|||
Rocco91 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 8 December 14 ![]() |
1. Nu se poate inlocui fara sa dai caseta jos;
2. Nu recomand sa umbli la caseta daca nu ai cunstiinte de asa ceva, deoarece aceasta se regleaza dupa interventii si sunt acceptate doar interventii autorizate; 3.Daca doresti te pot ajuta cu un contact, eu am schimbat caseta la Meganul meu in Noiembrie anul trecut, am trimis-o la domnul Traian la Targoviste si mi-a trimis una reconditionata ca si noua, care nu bate si nu curge desi are aproape un an, sunt profesionisti si ofera garantie 1 an pe lucrare. Te sfatuiesc sa nu te apuci sa lucrezi singur la caseta deoarece e in joc siguranta ta...Caseta se da jos relativ usor, la mine au scos-o la service pe o parte dupa ce au desfacut putin toba si suruburile de fixare, mare grija la conductele de lichid servo deoarece una a fost atat de ruginita incat nu am mai putut sa o folosesc... |
--------------------
Renault
Megane
2000 Privilege I love my Renault
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Citeste aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=161...dpost&p=2797699
Bucsa respectiva se poate demonta cu caseta pe masina, interventia e mult mai simpla si ieftina fata de o demontare/reconditionare de caseta. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:18 |