Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane 1 - problema contact, Buna

Motzu81
post 25 Aug 2015, 22:35
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Care ma poate ajuta si pe mine caci am vazut ca este cineva din Hunedoara care repara Contacte Auto....detin un Megane Classic din 2000 si mi-a sarit arcul care dadea cheia inapoi eu stiam de el si dadeam manual cheia 2 sau 3 mm cat era necesar....dar am fost nevoit sa aduc masina in tara ca nu mai aveam din Septembrie voie sa circul cu ea in Germania doar daca o Inmatriculam aici si asta nu mi-a convenit...
Acuma sa trec la problema importanta mi-a mutato dintr-o parcare un Dobitoc de Sofer Profesionist ca altfel nu ii pot spune dar cred ca cel mai mare Dobitoc si mi-a mers Domnul meu pe Electromotor de la Parlit de tot Electromotor voi gasi sa ii cumpar.....in momentul de fata masina imi este la un Mecanic si are un contact dar din cate stiu cheile mele nu se vor potrivi si nu as vrea sa cheltui alti bani si pe Incuietori si te mai miri ce....si am vazut un Topic ca ar fi cineva din Hunedoara care poate Repara contacte care ma puteti ajuta va rog sa ma contactati la adresa de E-mail:motzu2003@yahoo.com si daca rezolv cu Contactul mai ramane Electromotorul va multumesc celor care ma puteti ajuta cu cea mai mica idee!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

--------------------
Renault Megane Classic 2000 - HD09JJL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ufo2912
post 26 Aug 2015, 15:00
Post #2

Membru incepator

From: turda

sunt interesat si eu (zona Cluj)

--------------------
renault megane grandtour 2000
+
maryus_maryusss
post 26 Aug 2015, 19:47
Post #3

Membru autentic

asa mi s-a intimplat si mie la un megane 1 nu mai dadea cheia inapoi ,am neglijat si pina la urma s-a blocat cu cheia in el si am fost nevoit sa ii pun altul din dezmembrari dar acum am 2 chei.contactul se nimerste si cu cel de logan dar sa fie original ,facaturile facute prin turcia cehia sau polonia sunt de toata jena.Daca mai poti baga cheia in el si mai se pune cuntactul si mai poti scoate cheia sunt sanse sa fie reparat,daca ajungi sa il inlocuiesti atentie la demontare sa nu distrugi ceva pe la imobilizator.

--------------------
renault megane si laguna 2 1997 hatchback si hatchback 2001
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 15:05
Dacia