Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme ventilator racire motor

iuly185908
post 7 Aug 2015, 23:08
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua

Azi am patit sa nu imi mai functioneze ventilatorul de la racire motor( masina un renault clio 3 grandtour 1.5dci , 103cp), toate bune si frumoase... m-am dus intr-un service si au constatat ca mi s-a rupt cutia cu 2 relee ( cred) care era prinsa de suportul de la baterie si a cazut intre palele de la ventilator,acesta nu a mai functionat topind o parte din mufa ce intra in cupla de pe suportul ventilatorului. Sa inlocuit mufa si am plecat din service fericit. Dar cand am ajuns acasa am constatat ca ventilitorul nu se mai oprea ( se invartea in continuu chiar daca scoteam cheia din contact) nici macar dupa 30 min acesta nu sa oprit, am fost nevoit sa scot borna de la baterie ca sa se opreasca. Am vorbit cu mecanicul prin telefon si mi-a zis ca e defect releul de comanda ventilator. Am cautat sa cumpar releul de la 1 importator de piese auto si de pe tot internetul si nu am gasit ca ar exista un astfel de releu pe masina mea.

Are cineva idee de unde poate fi problema?

--------------------
renault 25 renault 25 v6 turbo 92
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 19:10
Dacia