Valva PCV
![]() ![]() ![]() |
Valva PCV
rmg |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|||
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
La 1,9 dci nu cred sa existe acea valva , doar tulumba aia de plastic ( epurator ) unde este busonul de umplere si joja !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu sa existe o valva propriu zis, mai degraba un furtun care sa duca inapoi in admisie. Cum n-am fost niciodata curios, voi verifica zilele astea daca exista asa ceva pe 1.9.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred sa existe masina cu Euro 3/euro4 care sa nu aiba asa ceva. E parte a sistemului antipoluare de la o masina si cred ca a fost folosita inainte EGR-ului.
Oricum, este foarte probabil ca la motorul asta sa fie mascata in capatul epuratorului. Poate din acest motiv nu este piesa separata. Sau in partea cealalta a frtunului de la epurator, care intra in admisie. Undeva trebuie sa existe valva asta, care nu e altceva decat o membrana cu arc, daca-mi aduc aminte bine. As intreba la un service Renault dar mi-e si frica de ce raspunsuri as primi, dupa o ora de explicatii din partea mea despre ce anume piesa caut. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:46 |