Instalatie electrica prajita, In service GPL
![]() ![]() ![]() |
Instalatie electrica prajita, In service GPL
VerSo930 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 15 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
Dynamic, 12.2002 Laguna II 2002, 1.8 16V, 86 KW Dynamic
|
|||
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Bai, imi pare rau pentru tine, dar tipii aia sunt amuzant de prosti.
O sa ma uit in manual de reparatii Laguna 2, poate e schema completa acolo. Postez ceva mai pe seara cand ajung acasa This post has been edited by MariusRZR: 21 Jul 2015, 19:56 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La o masina veche distrugerea instalatiei electrice este egala cu dauna......cere un deviz oriunde pentru conformitate.
Ca solutie de reparatie imediata este demontare plansa bord si dupa verificare amanuntita trebuie schimbat complet cablajul (ele)compromis......si doar dupa verificat daca exista alte daune (calculatoare). "Noroc" ca exista posibilitatea de achizitionare de piese SH.....destul de bogata pentru modelul asta. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
VerSo930 |
![]()
|
Am cautat instalatia este undeva pe la 400 RON..
Pun cateva poze.. Sunt facute cam la 20 -50 de CM distanta de locul in care s-a 'infipt' surubelita, pe partea cu motorul.. Apoi pe partea din interior sub bord...Dumnezeu cu mila.. http://imageshack.com/a/img540/9594/WJdCP3.jpg http://imageshack.com/a/img538/6624/545Mud.jpg http://imageshack.com/a/img673/8213/p0ObCY.jpg |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(VerSo930 @ 21 Jul 2015, 21:03) ...Dumnezeu cu mila.. Pana acolo te ajuta Pompieri....daca nu rezolvi urgent! |
--------------------
.
.
.
|
|
VerSo930 |
![]()
|
Iti dai seama ca vreau sa schimb tot..bateria e scoasa
Normal nu are cum sa ia foc.. Maine o sa fac un deviz la un service sa vad care e treaba, iar apoi o sa prezint facturile la garajul GPL In caz ca refuza sa imi plateasca paguba? Sun la OPC? Sau ce e de facut? |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
espacern |
![]()
|
Spera sa-ti fie platita reparatia.....daca nu e cam mult de alergat pana dovedesti ce si cum.
|
--------------------
.
.
.
|
|
VerSo930 |
![]()
|
QUOTE(MariusRZR @ 21 Jul 2015, 19:56) Bai, imi pare rau pentru tine, dar tipii aia sunt amuzant de prosti. O sa ma uit in manual de reparatii Laguna 2, poate e schema completa acolo. Postez ceva mai pe seara cand ajung acasa Te-ai uitat? Vreau sa stiu doar cum sunt grupate..Adica cele care vin de la motor sa imi dau seama unde se duc. O parte se duc in panoul cu sigurante..O parte la diferite butoane |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:13 |