Macara geam electric sofer, Macara geam electric
![]() ![]() ![]() |
Macara geam electric sofer, Macara geam electric
1r1nel |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|||
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
pai nu ar fi mai simplu sa te duci la dezmembrari si sa compari ambele mecanisme la fata locului? cred ca e varianta cea mai sigura...
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
1r1nel |
![]()
|
Momentan nu am desfacut macaraua,ma gandeam ca a mai patit cineva asa ceva,tocmai de aceea am si intrebat.Multumesc oricum.
|
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
angy1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 8 December 10 From: Buzau ![]() |
Nu se potrivesc macaralele. Daca o sa compari usa ta cu alta de la o masina in 4 usi o sa vezi ca a ta este o idee mai mare
|
--------------------
Renault
1.5Dci FIDJI 320000 Km
2005
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Ce legatura are lungimea usii, cu mecanismul macaralei? Cursa geamului, nu e aceeasi?
Eu mi-am montat la Symbolul turcesc, macarale de Clio frantuzesc... Nu s-a potrivit macaraua electrica la gaurile macaralei manuale. Am dat altele si gata. Geamul si sinele de ghidare, raman cele ale masinii, iar gaura de prindere a geamului, e la fel si la electrice si la manuale... Cel putin, la mine a mers. |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Dupa seria vin.
|
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(RazvanF @ 29 Jun 2015, 16:32) De unde stii in ce tara a fost construita masina ? Cum poti afla? Deschizi usa pasager fata si jos este lipita o eticheta ce contine date (placa ovala)......printre care si numarul de fabricatie. Prima litera din numarul de fabricatie indica uzina de montaj.....implicit si tara constructoare. Pentru Turcia litera este R (fabrica Bursa).....dupa seria VIN se afla indirect. This post has been edited by espacern: 30 Jun 2015, 14:50 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
RazvanF, vad ca ai primit raspunsuri. Oricum, cred ca era o intrebare retorica...
Ce am vrut eu sa evidentiez, e faptul ca pisele se potrivesc cu mici ajustari, chiar daca masinile au tari de provenienta diferite. Poate gresesc, dar cui ii place sa mestereasca, e imposibil sa nu dea de cap unei macarale... |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
RazvanF |
![]()
|
Multumes pentru raspunsuri, chiar nu stiam cum sa citesc datele de pe placuta ovala, am cautat cu google odata dar am dat raspunsuri in engleza si nu m-a lamurit pe deplin.
La tara de fabricatie am litera Y, conform tabelului ar fi Slovenia sau Spania. Multumesc inca odata! |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
|
BlueChaos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 March 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vasilecool @ 29 Jun 2015, 13:59) Ce legatura are lungimea usii, cu mecanismul macaralei? Cursa geamului, nu e aceeasi? Eu mi-am montat la Symbolul turcesc, macarale de Clio frantuzesc... Nu s-a potrivit macaraua electrica la gaurile macaralei manuale. Am dat altele si gata. Geamul si sinele de ghidare, raman cele ale masinii, iar gaura de prindere a geamului, e la fel si la electrice si la manuale... Cel putin, la mine a mers. Nu are nici o legatura tara in care este produsa atat timp cat este aceeasi piesa... Cred ca sunt diferente foarte mari intre o macara pt 4 usi si una pt 2 usi,gandestete ca in a doua verianta usa este mai mare,deci si geamul,rezulta alta greutate,alt centru de greutate si mai mult ca sigur alta pozitionare... |
--------------------
Renault
Clio 2
2003 1.2 16v Bicorp
|
|
vasilecool |
![]()
|
http://www.pieseauto.ro/macara-geam/renaul...1474948189.html
http://anunturi-auto.4tuning.ro/macara-gea...usi-251943.html Par la fel, cu toate ca e mentionat alt cod. M-am gandit ca cursa geamului este aceeasi, curbura usii...la fel Acum, nu cred ca conteaza cateva sute de grame in plus la ridicare, iar centrul de greutate, intr-adevar difera, dar tot pe mijloc trebuie sa fie gaura de prindere a geamului... Pana nu le compara cineva pe viu, nu ne lamurim... Ar fi bine de stiut totusi. |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
RazvanF |
![]()
|
Daca au coduri diferite atunci ceva nu e la fel, nu vad rostul sa dai 2 coduri aceluiasi produs.
Asa cred si eu ca e mai lunga la cea cu 2 portiere si are mai mult cablu, adica daca ar fi sa montezi o macara de la un clio in 4 portiere la un clio in 2 portiere posibil ca geamul sa nu coboare complet si sa nu urce complet. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
|
1r1nel |
![]()
|
Am comparat cele 2 macarale si asa este,cea in 2 usi este putin mai lunga decat cea in 4 usi.Am cumparat una pentru clio in 2 usi.Multumesc frumos.
|
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:06 |