Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

probleme la pompa de ambreiaj, trebuie sa schimb pompa de ambreiaj la un espace 3

tonny35
post 24 May 2015, 16:04
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut la toata lumea va rog ajutatima cu un sfat cu un nr de telefon am un renault espace 3 diesel motor 2.2 dci de 95 de kw 130 de cp ,sa stricat pompa de ambreiaj si nu gasesc decat noua si la 2500 de ron stie cineva unde si daca o gasesc mai ieftin si aca ma poate ajuta cineva cum ajung la ea sa o demontez ?multumesc

--------------------
renault espace 3 2001 motor 2.2 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bundy220
post 25 May 2015, 23:16
Post #2

ce anume s-a stricat la ea?

--------------------
n n n -
+
tonny35
post 26 May 2015, 18:12
Post #3

Membru incepator

sa stricat pompa de ambreiaj adica ...pedala ramane la podea si trebuie ridicata cu piciorul am fost la service si au constatat ca pompa este defecta am incercat sa o demontez personal si nu exista alta varianta parerea mea decat sa dau motorul jos .....

--------------------
renault espace 3 2001 motor 2.2 dci
+
bundy220
post 29 May 2015, 12:14
Post #4

poate gresesc...dar pompa nu e in habitaclu?chiar la pedala?
Eu am cu cablu...

--------------------
n n n -
+
traffictours
post 29 May 2015, 14:36
Post #5

Membru autentic

Group: Validating Reno
From: Bucuresti

Adica ramane mereu pedala in jos?
Pt. ca la mine la primul VelSatis in 5 ani mi-a ramas de 2 ori pedala de ambreiaj in jos si dup-aia si-a revenit si n-am mai avut niciodata problema asta.
Pt. VelSatis in Franta a fost o rechemare in service atunci pt. inlocuirea unui resort al pedalei.
Daca insa s-a constatat pompa defecta atunci e vorba despre altceva, ti-am zis doar asa, ca idee, ce-ar mai putea fi in afara de pompa.

This post has been edited by traffictours: 29 May 2015, 14:37

--------------------
BMW - -
+
emytry
post 19 Jun 2015, 16:19
Post #6

Membru incepator

Pompa si cilindrul receptor de pe cutie se iau de la un srot (ansamblu celor doua cu conducte si pahar) cam 200 ron la mine . Demontarea si montarea este relativ simpla dar in doi. Am facut-o cu baiatul de la srot. Se desface axul pompei de la pedala si se va roti patratul corpului pompei 5 minute spre ora 13. Se va impinge catre motor. Omul de sub va desface cilindrul receptor de pe cutie , este prins in niste suruburi.se va impinge pompa ambreiaj spre motor din habitaclu iar omul de sub va misca conductele si paharul pe linga pompa de vacum. Cu ceva chin va iesi. Idem la montaj dar invers. Eu am reusit fara sa desfac nimic. Mecanicii care au incercat sa imi faca aceasta lucrare au cam dat gres aveau degete cam groase si erau si cam nesimtiti. Am reusit treaba cu un tanar care era acolo la srot si am terminat in 30 min. Succes. Nu cred ca pe dci ai alte filozofii.

--------------------
Renault Espace 3 2.2dti 1998 - TM74SET
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 14:40
Dacia