problemă semnalizare st.-dr. la Noul Symbol
![]() ![]() ![]() |
problemă semnalizare st.-dr. la Noul Symbol
symbol 09 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 May 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Noul Symbol
2009 Best
- MM01EDH
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Masina a venit cu priza si carlig din fabrica? Posibil ca problema ta sa fie de la priza.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
symbol 09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 May 15 ![]() |
Da, am cerut să-mi fie livrată cu cârlig și priză de nou-nouță, treaba asta m-a costat cam 1500 de lei în plus la cumpărare în 2009. Spuneau că nu e bine să le montez eu ulterior pt. că sunt modificări de făcut în calculator și pierd garanția.
Dar încă din perioada de garanție am avut probleme că se modifica din când în când frecvența la semnalizare, ori cu remorcă, ori fără, ca și când ar fi fost un bec ars dar nu era. Ciudățenia era că de câte ori mergeam la ei nu se manifesta anomalia, nu înțelegeau cum de apare doar la mine. Până anul trecut în vară când s-a manifestat și în service, au lucrat ceva la ea și n-am mai avut probleme până acum 2 zile. Se pare că până la urmă tot la ei voi ajunge , dacă-i din calculator. |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2009 Best
- MM01EDH
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
dar cand face figuri te-ai uitat sa vezi daca merg toate becurile?
Ma gandesc ca o fi pe undeva un contact imperfect si atunci cand se manifesta UCH crede ca este becul ars.Este de ajuns sa ai ceva naspa pe traseu. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Nu inteleg ce sa modifice in calculator, ca doar priza de la carlig se leaga de la triple.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:31 |