Reconditionare-reparatie janta
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare-reparatie janta
generalu666 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 July 14 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMAG1926.jpg ( Size: 143.78k ) Number of downloads: 202 IMAG1924.jpg ( Size: 227.85k ) Number of downloads: 202 IMAG1923.jpg ( Size: 179.58k ) Number of downloads: 199 IMAG1922.jpg ( Size: 183.29k ) Number of downloads: 213 |
||
--------------------
Renault Megane
Grandtour 3
2011 - 1.9dCi - Bose Edition Just me....
|
|||
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Incearca pe casco. Daca era doar anvelopa ar fi facut discutii, dar fiind vorba de toata roata nu ar trebui sa ai probleme. Plus ca poti sa le ceri o constatare ca poate fi fuzeta/puntea stramba sau amortizorul etc. Daca incep cu discutii aiurea roaga-i sa-ti dea in scris ca masina este sigura 100% si sa semneze.
Bafta This post has been edited by vasile82: 8 May 2015, 10:55 |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
generalu666 |
![]()
|
Buna idee, multam fine.
In polita scrie - "Bunuri excluse: OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP nu acordă despăgubiri pentru: anvelope, jante și/sau camere de aer, în cazul în care în urma producerii evenimentului asigurat au rezultat daune numai la acestea" |
--------------------
Renault Megane
Grandtour 3
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Bunuri excluse individual, nu ansamblu plus ca nu stii daca nu este afectat si altceva.
Nu scrie in clauze anvelopa+janta nu se despagubesc.... Bafta |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
generalu666 |
![]()
|
Uite, extras din corespondenta purtata cu borkerul de asigurare inainte sa inchei polita
![]() "Avariile pentru jante si cauciucuri sunt acoprite doar pe vandalism (adica doar in caz de vandalism le acopera, deci asta trebuie declarat) Pentru a fi acoperite pe toate planurile trebuie obligatoriu sa aveti factura la ele nu mai veche de sase luni sau ca masina sa fie noua. " Incerc pe casco si va tin la curent. |
--------------------
Renault Megane
Grandtour 3
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
nu te complica acuma sa o repari, ca sigur o sa mai probleme cu jantele si cand se mai aduna le dai jos si le refaci . eventual incearca cu un smirghel mai fin (de 1000,2000 ) sa scoti zgarieturile de pe janta cumperi un spray lac si dai pe portiunea afectata , pentru ca are si lac de protectie.
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
generalu666 |
![]()
|
Din pacate, inafara de zgarieturi care sunt destul de adanci, am si o bucatita, exact unde e bulit si cauciucul, "muscata"...in ultima poza se vede bine.
Nu de zgarieturi imi fac probleme....ci de zona aia unde e "muscata" ![]() |
--------------------
Renault Megane
Grandtour 3
|
|
IDF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 21 November 10 From: Timisoara ![]() |
Daca gasesti pe cineva care repara jante sigur ti-o va face. Eu mi-am reparat la cineva mai de mult o janta care avea o bucata din buza lipsa. A reconstruit cu aluminiu, sudat, si a iesit foarte bine.. Nicio problema la echilibrat si nici la drum.
Cauciucu' ala eu unul nu l-as mai folosi.. Mi-ar fi frica sa nu puste sau ceva. This post has been edited by IDF: 8 May 2015, 13:52 |
--------------------
BMW
320
E92 ex: Renault Fluence 1.5 dci 110 Expression plus
|
|
generalu666 |
![]()
|
Salutare tuturor.
Dupa tristul eveniment din mai, revin cu noutati. Am rezolvat problema, zilele trecute am scos masina din service. Treaba a fost simpla, direct CASCO. Nu stiu ce parere au altii despre OMNIASIG, nu vreu sa-i laud dar cu mine s-au comporat exemplar. Sunat/programat/constatat - 2 zile. Mi-au dat inlocuire anvelopa si inlocuire janta cu recuperare. Mai mult a durat pana mi-au chemat masina la service. Am facut-o la SERUS. Buni si astia, facut tot si in plus un polish (niste pete minusule + ceva zgarieturi). Concluzie, asiguratorul ok, service ok. This post has been edited by generalu666: 20 Jul 2015, 12:28 |
--------------------
Renault Megane
Grandtour 3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 04:56 |