uzura volan, clio 4 1.2 16v
![]() ![]() ![]() |
uzura volan, clio 4 1.2 16v
andrei_bcn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 30 June 14 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV
2014-PRO
- BC/26/BEC
|
|||
Hunab |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 20 November 14 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai astepta. Mergi si foloseste-te de garantie. La mine a inceput sa scartaie pedala de frana, atunci cand o calc
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4 Estate/ Megane 4 Hatchback
0.9 TCe/1.5 dci
- Am si numere Ne-am nascut in pieile goale si ce este pe noi....este de castig....
|
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
Mda...si la mine scartaie pedala de frana cand o calc...sper sa se rezolve la prima revizie...
|
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine scartia, m-am dus intr-o zi la service(Meridian) si in 5 min au rezolvat-o
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(andrei_bcn @ 10 Apr 2015, 05:35) buna ziua.la numai 6000 de km volanul de cauciuc are semne de uzura.se poate schimba cu garantia?ce parere aveti de paravanturi de pentru clio 4 de la heko? Nu pune paravanturi decat daca se lipesc exterior. Cele care se baga pe interiorul chederului iti strica macaraua electrica, daca ai. Agata geamul. Daca e manuala, ai liber la paravanturi. This post has been edited by OVIDIUS: 14 Apr 2015, 14:01 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
mariusf23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 September 14 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
2014, 1.2 16V
|
|
andrei_bcn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 30 June 14 From: Bacau ![]() |
am sa vad cum imi fac timp sa trec pe la reprezentanta dedeman bacau,multumesc
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV
2014-PRO
- BC/26/BEC
|
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:08 |