Martor aprins intermitent
![]() ![]() ![]() |
Martor aprins intermitent
waly_2006 |
![]()
|
||
![]() nefumător Group: Members Posts: 115 Joined: 10 January 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 16V Nu conteaza cat de bogat sau faimos esti. La inmormantarea ta va conta doar starea vremii.
|
|||
Yan78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 31 July 10 ![]() |
poate fi o problema pe injectie. asta inseamna martorul din bord. pune-o pe tester pentru ca altfel ne dam degeaba cu presupusul.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
waly_2006 |
![]()
|
![]() nefumător Group: Members Posts: 115 Joined: 10 January 06 From: București ![]() |
Merci de sugestie.
Sa vedem unde gasesc un tester dimineata la ora 08:00 in Bucuresti... |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 16V Nu conteaza cat de bogat sau faimos esti. La inmormantarea ta va conta doar starea vremii.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
La reno, doh!!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Bobina/e.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
waly_2006 |
![]()
|
La asta mă gândesc și eu, o să văd azi la service.
Am mai avut problema asta pe un Megane 1.4 16V și parcă s-a rezolvat cu schimbarea bujiilor și a unei bobine de inducție. Totuși, să vedem... Am emoții... |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
Yan78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 31 July 10 ![]() |
succes si da-ne de veste sa stim si noi!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
waly_2006 |
![]()
|
Concluzia: 2 bobine duse.
Am schimbat și cele 4 bujii cu ocazia asta. Cost total cu verficare și montaj: 400 de lei. Ca și marcă: Beru. Aveam unele cu cap gri, nu știu exact de cine sunt produse (Sagem?). |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai conteaza? Important e ca ai dat 400 de lei.
![]() Si bineinteles ca ai rezolvat ![]() This post has been edited by UXE: 3 Mar 2015, 14:40 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
dandrackul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 29 June 12 ![]() |
senzorul acesta se aprinde si in momentul in care motorasul by pas e defect sau nu lucreaza in parametri,pe tester da eroarea senzor corp clapeta acceleratie,pe langa martor aprins continuu sau intermitent poti sesiza(auditiv sau vizual in turometru) o turatie neregulata a motorului
|
--------------------
renault
clio II
2003 1.4 1.4 8v + gpl clio(thalia) dacă merge nu umbla la ea!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:34 |