parasolar, nu mai stai lipit de plafon
![]() ![]() ![]() |
parasolar, nu mai stai lipit de plafon
svclio |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
il schimbi cu altul sh ca doar e de plastic si se spala usor.
probabil s-a uzat si nu mai sta cuminte. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
svclio |
![]()
|
mda, la asta ma gandeam si eu...
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
sau cu velcro? (scai)
|
--------------------
Renault
Symbol
- CJ-x5-DXM
2006 EX1,4 16V
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
uite cine merge pe drumuri insorite
![]() baga o cerere pe piese auto punct ro vezi ce oferte primesti. This post has been edited by andutu: 18 Feb 2015, 20:56 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
svclio |
![]()
|
Stau in partea de vest a orasului si lucrez in est, drept urmare atat dimineata cat si seara am soarele in ochi.
![]() Ms! O sa ma uit. |
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
Era doar o idee: n'am scris sky:) iar ariciul doar înțeapă
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- CJ-x5-DXM
2006 EX1,4 16V
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
QUOTE(Ayden_CJ @ 21 Feb 2015, 12:15) O idee foarte buna, un magnet mic, rotund lipit in coltul din dreapta, si daca e destul de puternic, cum sunt cele de la hard disk-uri se "prinde" de plafonul masinii, fara sa mai fii nevoit sa lipesti de plafoniera o bucatica de metal. This post has been edited by RazvanF: 21 Feb 2015, 17:10 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
se gaseste de cumparat piciorul de la parasolar, cel in forma de C?
|
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
@Ayden_CJ
Stiu foarte bine ce e ala velcro, altfel nu tradueam in denumirea mult mai folosita de catre romani...Nu trebuie sa dovedim cine si ce stie... Fara suparare... Si apropos, ceea ce tu numesti scai, este de fapt un material moale, asemanator cu catifeaua. Sub denumirea de "scai" este vinilinul, denumit pompos piele ecologica... Acum ON: daca ai prin casa un harddisc, gasesti in el un magnet foarte puternic si ieftin... Dar cel mai bine, cauta un parasolar bun pe la dezmembrari... Si inlocuieste-l pe cel vechi. Daca faci aaceasta operatiune, nu scoate surubul de tot, il slabesti si il impingi cu surubelnita inspre interior. Suportul are niste picioruse, ca un diblu de beton, care se vor slabi, apoi tragi de suport cu incredere, pana iese... Succes. |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu stiti nimic si va mai si certati
velcro aka arici a fost adus de vulcanieni pe terra (prin episodul 3 S 5 din ultima serie Star Trek parca au aratat asta) ![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Velcro is a fabric hook and loop fastener,[1] invented in 1948 by the Swiss electrical engineer George de Mestral.
http://en.wikipedia.org/wiki/Velcro ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum sunt prinse clemele in care se infige parasolarul? La mine ambele sunt lasate, am incercat sa le strang cu un torx, insa se invart in gol.
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:44 |