Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sfaturi achizitie Megane 3 Coupe, Megane 3 Coupe

tudorrash
post 15 Feb 2015, 20:15
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna seara!
As dori sa achizitionez un renault megane 3 coupe la mana a doua.Avand in familie un Renault Grand Espace-2.2 dci 140 cai din 2007 si inainte de el un Renault Scenic-1.9 diesel 101 cai,in special despre Espace am numai pareri de bine,as dori sa merg tot pe aceasta marca dar pe un model mai sportiv.Am incercat ceva masini cu care am mers constant,nu doar o tura de cateva bulevarde.De exemplu Ford Fiesta mk2-1.3 benzina,Skoda Octavia 2-1.6 benzina 102 cai DSG,ford focus mk2-1.6 benzina si 3-1.0 ecoboost automat,Megane 2-1.9 dci.deci intr-un fel m-am plimbat cam cu aceasi clasa.

Dupa cateva luni de cautari si in tara si in afara,am vazut ca preturile din romania sunt considerabile mai mici,la masinile aduse din Belgia/Franta,comparativ cu acelas model,acelas numar de km,etc,deci sigur este o samsarie la mijloc.Dar am gasit un model ,mai exact acestsa: http://www.autovit.ro/renault-megane-C35244727.html ,si as vrea sa stiu care este parerea voastra.Imi doresc motorul de 1,6 deoarece cel de 2.0(RS) nu prea mi-l permit smile.gif).

Va multumesc!

15 Feb 2015, 20:25:
http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/renault.../205207525.html

Ar fi aceasta cel mai ieftin megane rs,dar vad ca este avariata si eu nu inteleg limba germana.

This post has been edited by tudorrash: 15 Feb 2015, 20:25

--------------------
renault megane 3 2010/coupe - b295tsm
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 15 Feb 2015, 20:49
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Bine ca masinile din Autovit sunt samsarite si aia din Germany cu numar de Luxemburg(numar fals) i-ti pare OK!

Posteaza pe topicul dedicat deja deschis cu acelasi subiect!

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
tudorrash
post 15 Feb 2015, 21:27
Post #3

Membru incepator

Linkul acela l-am postat,in speranta ca cineva va traduce descrierea anuntului si imi voi da seama ce problema are masina,ca sa pot face conectiunea cu pretul foarte mic si numarul de Luxemburg.Luand in considerare ca este foarte aproape de granita cu Luxemburg.numarul respectiv nu stiu si nici tu,nu stiu daca stii,cat de fals este,avand in vedere ca literele XN exista in registrul de numere al tarii.Nu mi s-a parut ok pretul si faptul ca nu arata atat de avariata incat sa scada 10k euro din pretul de piata.Daca ai vazut primul link a fost cu un Megane de pe Autovit,cel despre care v-am cerut parerea.Nu stiu de unde ai inteles tu,ca doar masinile din Autovit sunt samsarite si cele din germania nu.Sunt de parere ca mult mai multe masini sunt samsarite acolo decat aici,fiind si mult mai multe masini,reprezentante,service-uri,etc.Eu am comparat in acest topic fix modelul Renault megane 3 coupe din Romania,de pe mult prea maretul site Autovit.ro cu cele din afara,nu neaparat germania,pentru ca si afara exista comertul cu masini,nu noi l-am inventat.Am facut un nou topic,deoarece am vazut ca exista topic cu renaul megane 3,nu megane coupe sau nu l-am gasit eu inca.

--------------------
+
espacern
post 15 Feb 2015, 21:34
Post #4

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

QUOTE(tudorrash @ 15 Feb 2015, 21:27)
numarul respectiv nu stiu si nici tu,nu stiu daca stii,cat de fals este,avand in vedere ca literele XN exista in registrul de numere al tarii.

Numar de inmatriculare XN9577

Cod de identificare vehicul (VIN)
VF1B5710407XXXXXX

Model
Clio (faza 1 și 2)

Tip APV
B571

Dupa numar este un Clio....mai vechi!

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
tudorrash
post 15 Feb 2015, 21:39
Post #5

Membru incepator

Atunci imi cer scuze si imi retrag afirmatia.

--------------------
+
alexniculescu
post 16 Feb 2015, 00:59
Post #6

Membru autentic

@espacern foarte tare ! smile.gif
@tudorrash
O sa iti dau un link cu un coupe.
http://olx.ro/oferta/vand-renault-megane-3...html#c3b3171b7a
Intradevar masina a fost lovita si reparata de un membru al forumului @caty.. macar la asta poti sa stii adevarul si modul in care a fost reparat, are si o serie de imbunatatire precum bara spate de RS.
Vad cateva coupe uri aduse la preturi de bataie de joc dpmdv !!!

--------------------
Renault Megane Coupé 2009 - B904LEX
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:51
Dacia