Capota blocata, Capota blocata megane 2
![]() ![]() ![]() |
Capota blocata, Capota blocata megane 2
doryy42 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 December 13 From: Bucuresti S6 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
doryy42@gmail.com
2003
- B-55-EUW
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(doryy42 @ 13 Feb 2015, 13:56) P.S. Am cautat in forum dar nu este detaliat nicaieri metoda prin care se poate face asta. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=185336&hl= |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
doryy42 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 December 13 From: Bucuresti S6 ![]() |
nu este nici o solutie explicata in niciunul din cele 2 topicuri adica cel unde ai pus link ( unde se explica doar cum ar trebui sa se inchida mai corect capota aprox 80% din posturi ) si in celalalt ( cel care este intr-un post din topicul postat de tine aici ) este 1 singura metoda cu o surubelinita dar vad ca este pentru megane 1.
Edit : Masina nu este indoita sau ceva de genul si temperatura exterioara in acest moment este de aprox 6 grade celsius, si nu a fost acoperita de zapada in ultimele 2 saptamani. This post has been edited by doryy42: 13 Feb 2015, 14:22 |
--------------------
RENAULT
doryy42@gmail.com
2003
- B-55-EUW
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pe la #13/14 ai citit?
|
--------------------
.
.
.
|
|
doryy42 |
![]()
|
Am citit , daca citeai ce am cerut si eu poate intelegeai , acum nu te supara pe mine , dar eu am cerut o metoda prin care sa nu distrug masina , cei corect ai si tu dreptate nu distrugi masina , distrugi doar o grila.., dar oare asta este singura metoda ? Poate mai cunosti vre-o una..
Edit: Cred ca am o metoda nustiu cat de buna dar poate merge, am observat ca, pe partea soferului trece cablul care este pentru deschidere , daca prind cu un cleste cu varf lung de acel cablu si trag de el oare or merge ... This post has been edited by doryy42: 13 Feb 2015, 14:31 |
--------------------
RENAULT
doryy42@gmail.com
2003
- B-55-EUW
|
|
espacern |
![]()
|
Eu am scos grila fara distrugere (se scoate destul de usor cu grija) si am bagat mana si am deschis capota.....mecanismul actionat de cablu era gripat/ruginit.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:39 |