Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme faruri cu lupa, model de anglia

gspawn
post 10 Feb 2015, 11:00
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare tuturor. De curand am achizitonat un set de faruri cu lupa pentru clio 3, insa au o mica mare problema. Farurile au fost luat de pe un clio 3 de Anglia si unghiul in care se indreapta lumina este pe partea stanga a carosabilului si nu pe dreapta. Aveti idee ce se poate face in acest caz, fiindca nu am gasit nicio maneta sa pot misca tablita de directie a luminii?

--------------------
renault clio 3 2009 coupe
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 10 Feb 2015, 11:08
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Poti sa te muti cu masina cu farurile montate in Commonwealth....acolo sunt legale!

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
hellcat
post 10 Feb 2015, 11:21
Post #3

FrontYard Motorsport

From: Dieppe

@espacern: Hai sa nu comentam pe arii tehnice ca pe bursa!

Din moment ce se inmatriculeaza/circula autoturisme cu volan pe dreapta si pe la noi, poti folosi farurile. Insa cred ca trebuie mers la rar pentru a-ti aplica niste abtibilduri pe far care sa-ti obtureze o parte din proiectia luminoasa in asa fel incat sa nu mai deranjeze pe contrasens.
Sau metoda hardware, desfacute si inversat intreg macanismul cu lupa inclusiv. Parerile sunt impartite, farurile de megane 2 n-au reglaj pe orizontala, cele de clio 3 cica da: http://www.reno.ro/Faruri-Anglia-t212940.html
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=39723&st=1260

This post has been edited by hellcat: 10 Feb 2015, 11:30

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
espacern
post 10 Feb 2015, 12:45
Post #4

ART-ist

From: Mihalaya

QUOTE(hellcat @ 10 Feb 2015, 11:21)
Din moment ce se inmatriculeaza/circula autoturisme cu volan pe dreapta si pe la noi, poti folosi farurile. Insa cred ca trebuie mers la rar pentru a-ti aplica niste abtibilduri pe far

La RAR se omologheaza autourisme cu volan pe dreapta daca s-au schimbat blocurile optice.....si de abtibilduri stiu ca se lipesc doar pe CIV (folia secretizare) sau pe numar inmatriculare (ITP) nu pe faruri.

Registrul Auto Român eliberează cartea de identitate pentru aceste vehicule pe baza acelorași condiții ca și pentru vehiculele care au postul de conducere pe partea stângă, în plus fiind necesară echiparea vehiculelor cu faruri care emit un fascicul luminos asimetric, orientat spre partea dreaptă a drumului (specifice circulației pe partea dreaptă).

This post has been edited by espacern: 10 Feb 2015, 12:49

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th July 2025 - 11:21
Dacia