Ajutor Clio 3, Centuri spate Clio
![]() ![]() ![]() |
Ajutor Clio 3, Centuri spate Clio
Ionut.Buduru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 February 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2010
|
|||
Yan78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 31 July 10 ![]() |
nu am cum sa te ajut. dar de curiozitate. masina nu a avut sau asa ai cumparat-o, fara centuri?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Ionut.Buduru @ 9 Feb 2015, 20:11) sunt dispus sa platesc + garantie. Care sunt conditiile de acordare garantie? |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Vezi la dezmembrari, gasesti o multime de centuri, de fapt cred ca le gasesti sa le cumperi si de noi.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
QUOTE(Yan78 @ 10 Feb 2015, 08:18) Depinde la ce a fost folosita masina, daca nu a avut nevoie de bancheta o fi scos si centurile, transport marfa. Nu stiu cum e in Franta dar sunt tari in care poti anula bancheta spate si sa "transformi" masina intr-un van, astfel platesti taxe mai mici pentru ea, dar daca esti prins cu pasageri in partea din spate unde era bancheta vei primi o amenda de trebuie sa vinzi masina sa o platesti. On topic: Cauta la dezmembrari, poate le gasesti si de noi dar mai greu, ca nu sunt consumabile. This post has been edited by RazvanF: 10 Feb 2015, 09:57 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
CJ45GPE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 June 14 ![]() |
oare de pe clio 2 nu se potrivesc? ca te ajut cu mare placere
|
--------------------
Renault
symbol
2008
- CJ45GPE
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Cauta la dezmembrari gagu: http://www.dezmembrarigagu.ro , eu am gasit piese la preturi bune la ei. Au o multime de masini la dezmembrat.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:53 |