Inlocuire lichide de frana
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire lichide de frana
stefanarad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cand schimbi lichidul de frana cel mai bine este sa golesti complet instalatia de lichidul vechi....si sa nu se amestece vechi cu nou.
Operatiunea se realizeaza la service sub presiune cu aparat special sau gravitational pana la scurgerea completa....functie de dotarea service-ului. La oricare solutie aleasa,mecanica sau manuala, la final este recomandabil sa se elimine aerul din lichid....pentru eficacitate maxima a sistemului de franare. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Cea mai buna varianta este golirea completa si reumplerea prin vacum,in sens invers. Se alimenteaza fiecare aerisitor cu lichid si cu o pompa de vacum se scoate aerul prin vasul de la pompa. Dar pentru asta sunt aparate speciale. E foarte important sa pui acelasi tip de lichid(DOT).
Eu zic ca decat sa mori pe mana ta,mai bine nu mai mori,si cauta un service care are acest aparat.In felul amintit mai sus,nu vei avea "pungi de aer"sub nici o forma. |
--------------------
n
n
n
-
|
|
stefanarad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 January 15 ![]() |
deci solutia e tot la mecanic?
|
--------------------
renault
laguna 2
2003
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
Eu am schimbat prin metoda scurgerii partiale apoi completarii atat la Renault cat si la un Suzuki, ambele cu ABS.
Nu au fost probleme si nici nu vor fi. This post has been edited by audiofilu': 24 Jan 2015, 09:50 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
QUOTE(stefanarad @ 23 Jan 2015, 21:50) Nu neaparat. Eu am zis care e cea mai buna varianta. Eu daca am sa schimb lichidul(am sa o fac la primavara)cu siguranta voi face singur manopera,in sensul ca nu la service.Dar asta implica un pic de siguranta in ceea ce faci,si o mica re-aerisire ulterior,dupa cativa kkm. |
--------------------
n
n
n
-
|
|
mada74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 12 December 12 From: Timisoara Freidorf ![]() |
Pai dati si voi niste delalii cum ati facut, ati umplut recilientul de la lichidul de frana si dupa aia ati mers la fiecare roata in parte si ati tot golit sau cum???
|
--------------------
Renault
Laguna 2 cod motor F4P-C7-70
2001 1.8 16v 86kw 117cp Privilege
- TM 74 MSY
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
Eu asa am facut.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:32 |