problema ESP, laguna 2 facelift
![]() ![]() ![]() |
problema ESP, laguna 2 facelift
kery_alex |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 12 March 06 From: cluj-napoca ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio sport 182
2004 2 usi
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(kery_alex @ 12 Jan 2015, 16:01) Mi s-a aprins de ceva vreme o eroare la ESP in care zice ca are o problema cu senzorul de inalta presiune cod c1124. Eroarea zice...sau cine a ajuns la codul asta? |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
kery_alex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 12 March 06 From: cluj-napoca ![]() |
pe testerul meu (texa) da eroarea acesta
|
--------------------
renault
clio sport 182
2004 2 usi
|
|
Dan Danny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 12 December 14 ![]() |
si eu am aceeasi problema, daca ii gasesti rezolvare spune-mi si mie te rog,eu am fost pe la vreo 3 meseriasi si mi-au spus ca e blocul abs esp , chestia este ca imi merge foarte bine abs-ul si in bord se aprinde doar esp-ul.I-am facut si bracajul tot in speranta ca se va stinge ... dar nimic. Acum mai am de schimbat etrierul stanga spate ( mi-a zis un meserias ca proprietarul anterior a mers pana s-a dus placutele si a blocat etrierul) acum nu stiu ce sa mai fac..
|
--------------------
Renault
Laguna II
2006 Facelift , 1.9 , 85 kW
|
|
adrian64 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 5 January 08 From: timisoara ![]() |
Exista pe undeva un topic cu problema asta. Au fost mai multe serii de masini la care RENAULT a schimbat gratuit blocul ABS ( conditia era ca masina sa nu fie mai veche de 5 ani). Sonda de presiune de pe blocul ABS nu mai transmite presiunea catre sistemul ESP si asa apare eroarea. Rezolvarea este schimbarea blocului ABS, deoarece nu se poate schimba doar sonda ( intr-adevar ABS-ul functioneaza normal)
|
--------------------
Renault
Laguna 2.2 luxury
- TM 17 TMW
2007/2.0 dci 150cp
|
|
Raoul Crisan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 January 15 ![]() |
Mie mi-a aparut anomalie ESP si Service dar dupa ce am circulat vreo doi km la cumparaturi opriri si plecari de vreo 5 ori nu a mai aparut, ma gandesc ca poate fi vreun scurt de moment deoarece am parcat ieri masina langa un canal si azi noapte a fost o furtuna foarte mare si ma gandesc ca a ajuns ceva apa pe la contacte
Poate sa fie cumva si de placutele de frana, cei drept nu le-am schimbat cam de mult timp?? This post has been edited by Raoul Crisan: 5 Feb 2015, 19:54 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
|
|
dan.coca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 September 12 ![]() |
Si eu am avut problema asta cu esp-ul. Imi aparea in bord anomalie esp am fost la un electrician a pus testerul pe ea si mi-a zis ca e de la senzor unghi volan. Am fost indezmembrari unde am gasit unul la 100 ron, iar dupa ce l-a inlocuit a pus din nou testerul pe masina, sa calibreze noul senzor dupa care problema a disparut.
Sper sa va fie de ajutor acest comentariu fiindca si eu mi-am batut capu cu problema asta un an jumate |
--------------------
renault
laguna
- 3116ckc
Grandtour 2007
|
|
cosac stefan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 28 November 14 ![]() |
in cazul in care ar fi senzorul din cotiera abs ar trebui sa functioneze? la mine nu functioneaza nici abs si esp.. esp defailance aceasta este eroarea iar pe tester arata in fotografiea de mai jos. volanul nu are probleme sta drept. zilele trecute am fost sa ii fac itp si dupa ce a probat sistemul de franare nu am mai avut eroarea in bord insa martorul de la frana de mana era aprins desi frana de mana era jos si vitezometrul nu mai functiona asta se intampla uneori cand iau o balta mai mare nu stiu daca are lagatura. multumesc pentru ajutor!
|
--------------------
renault
laguna
- tr 95 ste
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:28 |