Chestionar pentru un proiect la facultate
![]() ![]() ![]() |
Chestionar pentru un proiect la facultate
alexutz23 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Prea lungi chestionarele. Nu toti avem timp de asa ceva chiar daca avem bunavointa. Am inceput sa le complectez si am abandonat. Probabil ca multi au facut la fel.
Oricum, aceasta este parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu cred la fel, cam lungi. Pe la jumatate omul deja isi pierde interesul oricat ar vrea sa ajute.
Cred ca trebuie cumva extrasa informatia de care ai nevoie din mai putine intrebari si cand zic "mai putine" nu ma refer doar la 2-3 eliminate, ci cumva regandit intregul chestionar. Eu am vazut topicul ieri la birou, n-aveam timp de el asa ca am zis "las ca il fac diseara acasa". Bineinteles ca ajuns acasa mi-am gasit altceva de facut. Imi pot rupe 5 min sa ajut, cu mare placere, dar juma de ora (estimativ evident) sincer e cam mult. Nu o lua in nume de rau, puteam sa tac din gura si aia era, dar eu zic ca spunand ce credem ca e in neregula cu ele te ajutam mai mult. This post has been edited by vallixx: 13 Jan 2015, 09:17 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate contra unei sume...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
alexutz23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
Asta e parerea voastra, dar pentru a fi un chestionar obiectiv sunt necesare mai multe intrebari.
Chiar am pus pe cineva din biroul de la munca si l-a facut in 10 minute. Multumesc chiar si asa! |
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Eu le-am completat, 15 min mi-au luat cele 2.
sa fii atent totusi la greseli gramaticale, gen "a crita" care din context am dedus ca ar fi " a critica" samd. Sunt foarte multe intrebari, cazuri unde e aceeasi intrebare sub alta forma, unele nu sunt usor de inteles, ambigue si nu stiu cat de bine e sa folosesti expresii ca "a trage clapa". pt mine nu timpul a fost problema ci continutul intrebarilor. La unele poate e bine de introdus varianta deloc/niciodata, ca in cazul meu managerul nu a tipat niciodata la mine sau la colegi. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Primesc ceva feedback? Am mai completat unele aici pe forum, cu promisiunea ca primesc feedback si mi-am luat TEAPA.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Alexuțule, ia zi-le mofturosilor astora una d-aia : "Daca nici asa nu-ti place, ia mai zbora-n Panama" !
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:54 |