Sfat Achizitie VELSATIS, Achizitie VELSATIS
![]() ![]() ![]() |
Sfat Achizitie VELSATIS, Achizitie VELSATIS
MihneaDan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Kalos
2005
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Motoarele se monteaza pe mai multe modele de pe "familia" Renault....nusunt "dedicate" VelSatis
Cauta pe forum ca gasesti destule informatii referitor la ce te intereseaza.....fiabilitate. Ca o opinie un 2.0T de 170 bun.....si uita de V6! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
MihneaDan |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 8 Jan 2015, 17:10) Motoarele se monteaza pe mai multe modele de pe "familia" Renault....nusunt "dedicate" VelSatis Cauta pe forum ca gasesti destule informatii referitor la ce te intereseaza.....fiabilitate. Ca o opinie un 2.0T de 170 bun.....si uita de V6! Salut! De ce sa uit de V6? Daca te referi la consum si taxe, stiu cum sta treaba... |
--------------------
Chevrolet
Kalos
2005
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Prea multa bataie de cap pentru castig prea mic. 2.0T FTW
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MihneaDan |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 8 Jan 2015, 22:40) Ma interesa 3.5 pentru ca nu este turbo...sunt trecut prin probleme cu turbo la masinile detinute anterior( Logan 1.5dci si Laguna III 2.0dci). Nu stiu daca am avut eu ghinion sau turbo-suflantele dupa 100.000km incep sa cedeze, in conditiile in care stiu sa conduc si protejez un diesel iar reviziile au fost efectuate cu filtre/ulei recomandate de producator. |
--------------------
Chevrolet
Kalos
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Atunci cauta un V6 cu cutie manuala.....sa ai unicata!
Cauta pe forum ca sunt useri detinatori de V6 (Laguna 2/Espace 4)....si intreaba-i de fiabilitate! |
--------------------
.
.
.
|
|
nnightwolf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.938 Joined: 7 January 09 ![]() |
eu am velsatis cu 2.2, cutie manuala si pana acum sunt multumit de aceast motor, nu imi consuma mai mult de 9%,
|
--------------------
Renault
Laguna/Megane/Velsatis/Kangoo/Clio
2000-2010
- BC-01-AAA Piese Second Renault (toata gama)
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(MihneaDan @ 8 Jan 2015, 15:00) Sunt interesat de motorizarile pe benzina. Initiatorul scrie clar....BENZINA! |
--------------------
.
.
.
|
|
MihneaDan |
![]()
|
|
--------------------
Chevrolet
Kalos
2005
|
|
jaku |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 1 June 14 ![]() |
eu am vel satis 2.0t cutie automata si gpl
o am din 2007(fab 2004)190000km, o masina extrem de silentioasa si confortabila ! eu am reparat la ea cutia de viteze de 2 ori, prima data m-a pacalit unul de la brasov , n-a tinut decat 3 luni, iar a doua reparatie am facut-o la chitila(adevarati profesionisti) unde au inlocuit blocul de electrovalve(800e , incl ulei cv)... de atunci a trecut mai bine de un an si 25000km, cutia lucrand perfect ... la motor nu am reparat nimic de 7 ani si peste 100000km, la revizii ulei motul la 10000 km si atat . acelasi motor il am si pe espace dar cu cv manuala si 320000km, nicio problema legata de fiabilitate motor/cutie ! in schimb la ambele ma macina mici pb, cum ar fi incuietori usi , la vel satis a decedat radio, am pus un mp3 alpine, etc... This post has been edited by jaku: 22 Feb 2015, 18:06 |
--------------------
Renault
Espace
2003/2.0T
- B696JAK
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Este intr-adevar o mare discutie si pe forumurile Renault din Franta in legatura cu fiabilitatea dieselului la Renault.
Eu am avut Renault 9 diesel acum vreo 23 de ani si mi s-a parut super fiabil motorul, insa erau motoare mai simple, nu aveau atatea controale electronice pe ele. Sunt la al 3 lea motor 2.0T si pot sa confirm ca este un motor fiabil. |
--------------------
BMW
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:00 |