nu baga caldura, probleme cu caldura
![]() ![]() ![]() |
nu baga caldura, probleme cu caldura
remus_marius21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1 grandtour
- p 5874ap
99 1.9 dti
|
|||
eddyzzo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 8 December 12 From: brasov ![]() |
am avut si eu aceeasi problema.si la fel procedam cu aerisitoru,da la mine garnitura la chiiulasa era dusa ,si baga presiune in vas,am zis la fel ca e vre-o problema din termostat,asta pana mi-a fier motoru si atrebuit sa schimb tot,termostat,senzor termocupla, ca sa fiu sigur ,acum merge struna in 3-4min la -10 grade baga caldura
2 Jan 2015, 21:47: odata ce face presiune in vasu de expansiune automat e o problema,la mine cand am dat chiuloasa jos,in jurul unui piston era ud,si garnitura dusa exact langa lagarele unde circula apa.si presiunea din cilindru era bagata pe instalatie. This post has been edited by eddyzzo: 2 Jan 2015, 21:47 |
--------------------
Renault
Laguna
- bv 11 veb
1999 1ph2
|
|
remus_marius21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 July 13 ![]() |
salutare
se pare ca a fost garnitura de chiuloasa ciupita....acum s a rezolvat problema...dar am o eroare la tester df 043 cruise control active stalk ,operating zone not valid......stie cineva de la ce este aceasta eroare???? |
--------------------
renault
laguna 1 grandtour
- p 5874ap
99 1.9 dti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:30 |