Turbo...din nou
![]() ![]() ![]() |
Turbo...din nou
alybv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna ll
2004 dinamique
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuia sa mergi la firma din Noua....de reconditionat turbo.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
vezi ca pe turbina ai un cod stantat,
pe baza codului acela, ai sa gasesti turbina pe care o ai acum si, cel mai probabil ai sa cumperi una identica, vezi ca e cineva pe forum care vinde turbine garret. poate iti da un pret bun. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Pentru reconditionarea turbinelor exista 2 tipuri de kit-uri de reparatie
- de la producatorul turbinei sau partener agreat al acestuia - din China, foarte avantajos ca pret pentru cel care efectueaza reconditionarea Si eu sunt din Brasov si am auzit "numai de bine" de cei de care spui tu. Am auzit vorbind mecanicul unde imi duc eu masina despre cei de pe Pavilioane, si el a lucrat cu ei si s-a facut de bafta in fata clientilor iar acum el lucreaza cu alta firma din afara Brasovului. O turbina noua ajunge pe la 3000-3500 lei. |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
Marcel76 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 146 Joined: 3 January 10 ![]() |
in brasov mai era un atelier pe strada nucilor.am reconditionat acolo o turbina la un sprinter,prin anii 2003 si a mers vreo 300000
|
--------------------
Renault
laguna 2
- BT 10
1.9 dci 107 hp 2001 expression Renault Koleos 2011 150 hp automat 4x4
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Strada Nucului este in cartierul Noua.....la aia am facut referire mai sus.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Eu am reconditionat acum 7 ani turbina la service-ul de la Pavilioanele CFR si merge si in ziua de astazi, nu consuma ulei - am facut peste 80000 Km.
acum depind ecum iti e norocul, dar stiu ca la montarea turbinei exista o procedura clara care spune cum se amorseaza astfel incat s anu duca la uzura prematura a lagarelor. Cred car trebui sa studiezi si aceasta problema, inainte de a monta o noua turbina (indiferernt de unde) sa nu ai surprize. |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 08:43 |