Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

scurgeri ulei, oare de unde provin?

faby_al3x
post 11 Oct 2014, 21:29
Post #1

Membru incepator

Group: Members

La masina din semnatura am observat azi ca pierde ulei, dar nu-mi dau seama de unde. Cum te uiti la motor din fata, in partea dreapta, jos. Uleiul a ajuns pe cutia de viteze si pe aparatoarea din plastic. M-am uitat si la carcasa termostatului (atat cat se poate vedea fara sa fie pusa pe canal) si cel putin in partea superioara nu pare sa scape. Poate sa curga ulei si prin partea de jos a carcasei termostatului? Pe joja nu pare sa scada nivelul uleiului. Sunt si ceva urme de ulei in vasul de expansiune, pe care l-am curatat o data si nu stiu sigur daca are legatura cu aceste pierderi sau a mai ramas murdarie in sistem. Masina o am de doar 2 luni si am facut cu ea aprox. 1000 km. Ceva idei pana o sa aibe mecanicul timp si de masina mea?

--------------------
Renault Megane 2.1 2005
Benzina, 1,6 16v, break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
JoggY
post 11 Oct 2014, 22:31
Post #2

Membru incepator

eu iti sugerez sa verifici garnitura termostatului , daca este dusa se poate amesteca uleiul cu antigelul , mai ales daca spui ca ai ulei in vasul de expansiune..

--------------------
Renault Megane 2007 , Privilege , 140 000 KM
+
oanavas
post 17 Oct 2014, 17:52
Post #3

Membru autentic

From: Bacau

In spatele epuratorului cel negru din plastic ai o garnitura care face legatura cu blocul motor.Aia de la temperatura sa copt.
alta nu gasesti decat la renault impreuna cu cele 4 garnituri ale epuratorului
Desfaci cureti schimbi garniturile si gata si cauta topic referitor la asa ceva ca gasesti

17 Oct 2014, 17:53:
In spatele epuratorului cel negru din plastic ai o garnitura care face legatura cu blocul motor.Aia de la temperatura sa copt.
alta nu gasesti decat la renault impreuna cu cele 4 garnituri ale epuratorului
Desfaci cureti schimbi garniturile si gata si cauta topic referitor la asa ceva ca gasesti

This post has been edited by oanavas: 17 Oct 2014, 17:53

--------------------
skoda fabia Renault megane 2007 1,6 16 valve GPL
+
faby_al3x
post 30 Oct 2014, 19:30
Post #4

Membru incepator

Pai si pe unde ar fi epuratorul (ar fi buna o poza). Si inca ceva, benzinarul are epurator?

--------------------
Renault Megane 2.1 2005
Benzina, 1,6 16v, break
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 21:11
Dacia