Crapatura in vopsea, s-a fisurat caroseria...
![]() ![]() ![]() |
Crapatura in vopsea, s-a fisurat caroseria...
bylexus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|||
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
N-are nimic, s-a mai discutat problema...acolo este un strat de mastic care s-a crapat, stai linistit.
http://www.daciaclub.ro/crapaturi-in-vopsea-t184031.html This post has been edited by aurelyan: 20 Sep 2014, 22:25 |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 614 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Si la mine s-a intamplat la fel, iar varianta ofertata de Renault am refuzat-o vehement urmand sa-i las aceasta distractie urmatorului proprietar
![]() |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
- MS 2 cifre 3 litere
2015 Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Problema este ca masina asta a stat numai si numai in garaj! 2 ani de zile... 20000 km si garaj non-stop....iar garajul are incalzire iarna...
Deci se exclude din start faptul ca, caroseria lucreaza la temperaturi extreme (gen vara 40 grade sau iarna -20) E vorba de elasticitatea caroseriei... si a sudurilor..... Oare ce mi-ar putea propune reprezentanta la acest defect? Nu vreau sa taie elemente de caroserie... daca in schimb ar curatiti (precum un dinte) aceea fisura si sa puna mastic + lac+vopsea mie imi convine.... este doar de 1 cm si nu are cum sa se vada This post has been edited by bylexus: 21 Sep 2014, 11:24 |
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit, toti avem la fel. Cum a zis cineva mai sus in gropita aia se crapa vopseaua, la mine s-a crapat usor toata lungimea de 3-4 cm. Am acoperit-o cu spray la culoare.
|
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 614 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
@bylexus: exact asa se repara cum vrei tu (cel putin in Tg Mures).
|
--------------------
CMF-C/D
- MS 2 cifre 3 litere
2015 Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
bylexus |
![]()
|
si nu-i mai bine sa repari decat sa o lasi asa si sa se infiltreze apa/umiditatea in crapatura?
This post has been edited by bylexus: 21 Sep 2014, 13:22 |
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
janos |
![]()
|
Vezi semnatura mea
![]() Da, este mai bine insa nu mi-am permis sa ma lipsesc de masina cateva zile ... si dat fiind faptul ca in RO nu se da masina la schimb... Ai intrebat daca iti vor repara pe garantie sau te folosesti de casco? |
--------------------
CMF-C/D
- MS 2 cifre 3 litere
|
|
LUCCI LUCIANO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 November 12 From: Ploiesti ![]() |
Stati linistiti si nu va mai agitati degeabaCate Clio ati vazut ruginite in acel loc?Vopseaua si lacul carapa in timp, poti tine masina si in palme, deoarece nu sunt atat de elastice ca masticul de dedesubt. Si masina mea ae asemenea crapaturi la ambele imbinari si nu a carat nimeni ciment sau piatra cu ea, dimpotriva.Primul proprietar avea garaj si a parcurs in 11 ani(doar vara!!!), 27.700 km.Nu stiu sa existe Clio Symbol cu acest tip de caroserie sa nu aiba acele mici crapaturi.Dar nu-i un cap de lume. Eu zic sa nu te duci la service sa se apuce sa-ti strice lacul si vopseaua cu cine stie ce metode romanesti, ca sa nu te caiesti peste 5-6 luni. Oricum , masticul din fabrica e mai bun.
|
--------------------
Renault
Clio/Symbol
2002 1.4 16v,98CP Fatalitatea este acel ceva care conduce pe cel ce i se supune si taraste pe cel ce i se impotriveste!
|
|
janos |
![]()
|
Poate nu exista nici macar unul cu rugina in zona mentionata, insa daca ii sare la om in ochi ce sa-i faci ?
|
--------------------
CMF-C/D
- MS 2 cifre 3 litere
|
|
bylexus |
![]()
|
eu am sa tin sub observatie aceasta problema.... iar anul viitor, la revizia de 3 ani cer explicatii si solutii din partea reprezentantei....
|
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
si la mine au aparut acele crapaturi in vopsea....dar sunt extrem de fine..
numai ca nu au aparut la 3 ani...ci muult mai tarziu. La 3 ani vopseua era impecabila. Da, sa ceri explicatii la reprezentanta...explicatia ca asa face toate nu ar trebui sa tina! Sa vedem si ce solutii de remediere propun. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
bylexus |
![]()
|
Revin cu o poza de la locul cu pricina...
Attached thumbnail(s) 20140922_220601.jpg ( Size: 1000.35k ) Number of downloads: 530 |
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
un pic de vopsea, lampa si ulterior un mic polish - si nu stai fara masina prea mult timp (chestie de minute)
asta asa, ca sa te afli in treaba si sa mai iasa cine stie ce hidosenie sau sa crape ulterior iar ![]() alba am si eu si a crapat cine stie cand, nu am facut absolut nimic si cred ca a intrat apa si mizerie la greu acolo (motiv pt. care nici nu va rezista mult orice reparatie as/ai face (una mica, loco!) ... si iata ca la 7 ani masina nu are absolut nimic in zona aia: nu rugina etc. si ma duce lin oriunde vreau io deci relax si indreapta-ti atentia spre alte lucruri mai importante (sanatate, familie etc) ... parerea mea This post has been edited by crisolro: 23 Sep 2014, 06:41 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Uau, ce crapatura, ai grija ca se decojeste toata vopseaua. Glumesc, acela este un mizilic.
|
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
Yan78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 31 July 10 ![]() |
confirm si eu! am vreo 3 bucati crapaturi! cred ca v-am luat pe toti!
ca si colegul de mai sus, nu am carat ciment, boltari, fier betoane dar tot au aparut! Pana la urmatoarele "belele" sa spunem "danke schön" Renault. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
Si la Clio 3 a aparut o fisura la imbinarea plafonului cu aripa spate stanga cu mastic,am luat un tub de Picatura si am izolat frumos zona si de vreo 2 ani nu mai inaintat -simplu nu va mai complicati viata.
|
--------------------
Renault
Fluence
- ex 99AIM
2013 Privilege,Clio 3 2007
|
|
bylexus |
![]()
|
M-am tot uitat la diverse symbol-uri si cred ca in 99% din cazuri toate au aceasta problema.
Intr-adevar nu am vazut nici o urma de rugina in locul respectiv, la toate cate m-am uitat... Deci, o voi lasa asa si o voi tine sub observatie.... |
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Tine picatura acolo? Aia este casanta si oricum nu stiu cat de bine mai sta lipita pasta dupa inghet, apa, etc.
|
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
picatura ? cred ca vopseaua nu e de acord... mai degraba niste silicon transparent pus cu o scobitoare .dar o sa arate si mai urat. dedesubt, oricum e mastic
|
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
- ex 99AIM
2013 Privilege,Clio 3 2007
|
|
mihai vulcan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 27 July 08 From: Sibiu ![]() |
Incredibil cata apa poate intra prin fisura aceea...o ploaie mai serioasa si apa ajungea pana sub bancheta. Deocamdata am pus silicon sanitar de calitate, transparent si nu mai intra apa.
|
--------------------
HYUNDAI
I30 1.4 tgdi exclusive launch edition
- SB 06 YCP
2017 Ex Renault Laguna Ii
Ex Renault 25 GTX |
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
apa, pe sub crapatura aia??????? inseamna ca ai un tunel pe sub vopsea, altfel nu vad cum...
si la mine sunt crapaturile alea, don't worry ![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
kretzu77 |
![]()
|
![]() n00b Group: Members Posts: 310 Joined: 14 August 06 ![]() |
Cum dreac sa intre apa prin crapatura aia astfel incat sa ai apa in masina.
Mi se pare aiurea. Sigur este de acolo? |
--------------------
Toyota
Corolla E15/Prius 3
2008 1.4D-4D/2012 Hybrid Ne nastem pe rand si murim pe sarite!
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Sigur nu.
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
mihai vulcan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 27 July 08 From: Sibiu ![]() |
La masina la care am lucrat (nu la cea din semnatura) sigur asa a fost. Apa venea printre prelungirea aripii si dublura din interior si iesea deasupra locului unde este prins amortizorul hayonului, apoi se scurgea pe langa stop pana in portbagaj. Nici mie nu mi-a venit sa cred dar asta este...probabil s-a "mesterit ceva pe acolo si nu au astupat bine.
This post has been edited by mihai vulcan: 1 Nov 2014, 15:29 |
--------------------
HYUNDAI
I30 1.4 tgdi exclusive launch edition
- SB 06 YCP
2017 Ex Renault Laguna Ii
Ex Renault 25 GTX |
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
teoretic (si practic) imi pare cam imposibil, pentru ca vopseaua aia ar fi trebuit sa fie lipta de tabla dupa zona in care era masticul... acolo o fi intrat apa 1 cm, dar sa se scurga pana in portbagaj....
iar daca apa se scurgea in portbagaj pe la stop, sigur nu era de la crapatura, ci de la proasta ''izolare'' a gaurilor de prindere din stop... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
gerula2006 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 3 April 14 ![]() |
Salut!
Ieri am vazut ca vopseau de pe plafon este crapata.Masina a fost revopsita total acum doi ani.Cum pot remedia aceste fisuri? Multumesc! Attached thumbnail(s) IMG_20160309_080101.jpg ( Size: 732.38k ) Number of downloads: 210 IMG_20160309_080113.jpg ( Size: 742.14k ) Number of downloads: 207 |
--------------------
Renault
Megane Estate 1.5 EDC
- B
2017
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acolo vopseaua a crapat din cauza chit-ul de sub vopsea.
A fost masina lovita? Ca si rezolvare ... se curata, se rechituieste si se revopseste plafonul ... alta solutie nu prea ai. This post has been edited by cj98czh: 9 Mar 2016, 11:38 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gerula2006 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 3 April 14 ![]() |
Din ce stiu eu nu a fost lovita....
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1.5 EDC
- B
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:01 |