xenon laguna 2
![]() ![]() ![]() |
xenon laguna 2
chekeru1980 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 September 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2 1,9 dci
2001
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(chekeru1980 @ 17 Sep 2014, 18:12) sunt in germania si astia mi-au spus ceva de genu ca costa intre 300-500 euro doar xenonul daca e ars.asa de scump este si in romania? NU in Romania este IEFTIN...vin-o inapoi repede! Si droserul este tot ieftin...si functia cautare e free! @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gabiradu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 7 October 13 From: Bucuresti ![]() |
s-a dus si la mine becul pe stanga, gasesim la vreo 100 - 150 euro philips, in magazin fizic, nu orice site xenonist de prin nordul tarii, pt xenon fara lupa, dar din lipsa de bani, am luat altceva, tot philips, nu am fost atent la o litera sau ceva de genu, si acum bate parca mai bine, dar, e alta culoare, gen galbui spre alb, in loc de alb-albastru senin.
cel vechi avea 10 ani, si din pacate s-a crapat, nu stiu cum, intr-o seara s-a facut lumina rosie, in 10-15 minute era pa. 110 lei, D2R 85126. am incercat de la un prieten aftermarket, nu recomand, l-am dat jos in 2 minute. incearca la reprezentanta sau service reno, sa-ti spuna exact codul becului, sa nu ai surprize si sa arunci banii pe altceva, sa faci pom de craciun de strazi, sau ma rog, autobahn. This post has been edited by gabiradu: 17 Sep 2014, 18:42 |
--------------------
Renault
Laguna II GrandTour
2004 1.9 DCi Privilege 120CP Euro 3 Daewoo Matiz 2007 45.5 CP Euro 4
Renault Laguna 2 2006 2.0 dci 150 CP |
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(chekeru1980 @ 17 Sep 2014, 17:12) Buna!Din pacate nu mai merge xenonul faza scurta la masina mea laguna 2 1,9dci,cred ca s-a ars sau nu stiu ce are ca habar nu am si eu akum sunt in germania si astia mi-au spus ceva de genu ca costa intre 300-500 euro doar xenonul daca e ars.asa de scump este si in romania?astept si eu niste raspunsuri la care se pricep la asa ceva.va multumesc! nu iti mai merg ambele faruri sau numai unul? daca doar unul, pune becul ramas bun la el sa vezi ca de la aia e. ca pret de reprezentanta e 200 euro, poti lua si de pe net sau magazine piese cu preturi intre 80 si 400 ron. bafta |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.913 Joined: 4 February 09 ![]() |
Cred ca a venit vremea sa schimb si eu becurile, au 9 ani... cel din stanga "fileaza" putin si are o usoara tenta spre roz (trebuie privit cu atentie pentru a vedea diferenta fata de celalalt) iar cel din dreapta are momente cand se stinge dar isi revine daca reaprind farurile dupa o perioada scurta.
Farurile sunt cu lupsa asadar D2S insa va rog recomandari de becuri bune (ca marca). Neaparat 4300k si 35w, nu vreau fakeuri. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
ne bagam si noi in seama cand..............tragem frana ....................de motor
![]() This post has been edited by iDoctor: 25 Sep 2014, 21:05 |
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
Da' chiar, tragem frana de motor...la megane se trage frana ca io nu stiu!? Nea dotore, nu te mai baga precum chilotzii in chizda, si urmeaza-ti drumu' , ca' omu' a cerut neshte recomandari!
Raspumsul asta este 50% pentru tine si restul pentru verificarea moderatorilor care isi trag biciclete, caucioace, tone de gaz, shi tot ce e beneficiu da ei nu mai pun copita pa forumu asta jivinos...mwhahahaahaha, baga ban baga ban |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
aditd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 29 June 11 ![]() |
QUOTE(chekeru1980 @ 17 Sep 2014, 17:12) Buna!Din pacate nu mai merge xenonul faza scurta la masina mea laguna 2 1,9dci,cred ca s-a ars sau nu stiu ce are ca habar nu am si eu akum sunt in germania si astia mi-au spus ceva de genu ca costa intre 300-500 euro doar xenonul daca e ars.asa de scump este si in romania?astept si eu niste raspunsuri la care se pricep la asa ceva.va multumesc! Nu. Cam 100 de euro de firma. Eu am cautat la anuntiri si am gasit unul nou cu 100 Ron ( vreo 35 eur ) care in magazin era 100 Eur. Probleme: 1. Sa eviti amenzile din De. 2. Putin atentie cand cumperi ca sunt vreo 2 tipuri. Cel mai bine il scoti pe cel vechi ( dureaza putin ) si sa iei seria de pe el. |
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(audiofilu' @ 25 Sep 2014, 19:49) Cred ca a venit vremea sa schimb si eu becurile, au 9 ani... cel din stanga "fileaza" putin si are o usoara tenta spre roz (trebuie privit cu atentie pentru a vedea diferenta fata de celalalt) iar cel din dreapta are momente cand se stinge dar isi revine daca reaprind farurile dupa o perioada scurta. Farurile sunt cu lupsa asadar D2S insa va rog recomandari de becuri bune (ca marca). Neaparat 4300k si 35w, nu vreau fakeuri. http://www.emag.ro/becuri-sigurante-auto/f...,d2s-v-634402/c mie am vazut ca mi-au pus mecanicii de 3700k. tot philips. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 09:24 |