[VAND] Dezmembrez Dacia Solenza Scala 2003 1.4MPi
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Dezmembrez Dacia Solenza Scala 2003 1.4MPi
aLnx |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 6 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
- Nu am A turbocharger is a device which exhaust gases go in, witchcraft happens, and then you go faster.
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
Ma intereseaza :
Motoras recirculare Ac Mototoras relantii (pas cu pas) Un aerator Blocu de lumini This post has been edited by vladut88: 31 Aug 2014, 11:20 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
aLnx |
![]()
|
Motoras recirculare Ac - 80 Lei
Mototoras relantii (pas cu pas) - 80 Lei Aerator - 10 Lei Bloc lumini (varianta cu proiectoare) - 50 Lei Daca esti interesat , astept un reply aici sau un telefon, 0727718608 . This post has been edited by aLnx: 31 Aug 2014, 13:46 |
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
- Nu am A turbocharger is a device which exhaust gases go in, witchcraft happens, and then you go faster.
|
|
rss25 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 October 12 From: bucuresti-tg-jiu ![]() |
Salut,discuri frana,marca- pret,si de unde esti?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 colectionez placute inmatriculare si brelocuri cumpar-schimb.
|
|
aLnx |
![]()
|
Salut , discurile de frana sunt schimbare acum jumatate de an aproximativ (5000 km) .. sunt ASAM . Sunt din Oltenita , Calarasi
Ma poti suna si discutam mai multe . |
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
|
|
aLnx |
![]()
|
UP
|
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
|
|
aLnx |
![]()
|
UP
|
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
|
|
frankcadillac |
![]()
|
![]() Pieton cu permis Group: Members Posts: 881 Joined: 20 October 09 From: Teleorman ![]() |
Salut,
Jantele sunt cele de aliaj, pe 14"? Daca da, spune pretul, te rog! |
--------------------
Dacia Logan
& Renault Symbol
/ 1.6MPI & 1.4 16v
|
|
aLnx |
![]() ![]()
|
Da, jantele sunt cele de aliaj , ele sunt echipate cu gume de iarna (pe fata sunt terminate ,pe spate mai tin 2 sezoane )
La pretul de 300 lei , dau jantele + gume de vara 155/65/R14 Continental Eco Contact3 (foarte bune, folosite doar 1 sezon ) O lista de preturi(nu pot edita primul post) : Sonda lambda- 100 lei Catalizator- 150 lei Incuietoare capota+cablu- 80 lei Comanda aeroterma(AC)- 100 lei Bara spate solenza- 50 lei Scaune solenza- 70 lei/buc Bancheta- 100 lei Alternator solenza- 150 lei Haion- 200 lei cu tot cu luneta Parbriz- 100 lei Capota- 150 lei Aripi- 80 lei/buc Senzor turatie(cititor volanta)- 60 lei Senzor clapeta(cititor pozitie clapeta)- 50 lei Radiator cu A/C- 150 lei Caseta de directie + bielete si capete de bara(2000km)- 450 lei Bascule+pivoti(2000km)- 40 lei/buc Discuri plus fuzete- 120 lei/buc Flanse amortizoare fata- 30 lei/buc Rampa injectoare plus injectoare- 250 lei Senzor viteza- 30 lei Senzor aer conditionat- 40 lei Senzor servo- 40 lei Electroventilator cu AC- 100 lei Electromotor- 150 lei Buton avarii- 30 lei Buton dezaburire- 15 lei Butoane geamuri electrice- 20 lei/buc Buton inchidere centralizata- 15 lei Volan- 30 lei Tablou de sigurante motor- 50 lei Tablou de sigurante habitaclu - 80 lei Plafoniera- 25 lei Plafon- 50 lei Polita- 50 lei Rezervor- 100 lei Pompa frana- 100 lei Bobina inductie- 150 lei Punte spate- 300 lei Pompa de benzina cu tot cu carcasa de plastic si plutitor - 100 lei Usi- 100 lei/buc Planetara stanga- 100 lei Jante aliaj+cauciucuri vara- 300 lei Calorifer aer conditionat- 100 lei Turbina aer habitaclu(motor ventilatie)- 100 lei Aeroterma AC cu calorifer fara motoras- 100 lei Vas expansiune- 15 lei Vas servodirectie- 20 lei Vas spalator geamuri+motor, furtun si sprituitoare- 50 lei Termostat- 15 lei Grila- 40 lei Parte superioara bord(partea pe care sunt prinse aeratoarele)- 100 lei Parte inferioara bord- 150 lei Ax volan- 100 lei Pedale- 50 lei/buc Cablu Ambreiaj- 20 lei Cablu Acceleratie- 20 lei Bloc comanda stergatoare- 40 lei Cablaje/mufe(pret in functie de cablajul cerut) Corp clapeta(fara motoras si senzor)-100 lei Bara de torsiune- 50 lei Bara stabilizatoare-100 lei Motor 1390cmc(77.000km reali)-600 lei Cutie de viteze(intra in toate vitezele usor,fara probleme)-300 lei Compresor aer conditionat-200lei sau instalatia de aer cu totul 350 lei This post has been edited by aLnx: 5 Sep 2014, 13:26 Attached thumbnail(s) WP_20140902_033__1_.jpg ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 462 |
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
|
|
Dr.Cross |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 25 August 14 From: Focșani ![]() |
Aș fi interesat de...
-> Brichetă -> Plafonieră -> Radio..aici contează tipul și, în special, aspectul acestuia.. Aștept niște prețuri și poze cu plafoniera și Radioul... |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4MPi
2005
- VN 55 ALX
|
|
aLnx |
![]()
|
Salut , bricheta+plafoniera(impecabila,nu a fost desfacuta niciodata) 30 lei
Si in legatura cu Radio , il am pe cel original cu caseta , nu are nici o zgarietura . Daca esti interesat astept un PM sau un telefon. Numai bine! |
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
|
|
Dr.Cross |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 25 August 14 From: Focșani ![]() |
QUOTE(aLnx @ 5 Sep 2014, 17:01) Salut , bricheta+plafoniera(impecabila,nu a fost desfacuta niciodata) 30 lei Si in legatura cu Radio , il am pe cel original cu caseta , nu are nici o zgarietura . Daca esti interesat astept un PM sau un telefon. Numai bine! Așa..rămân doar bricheta și plafoniera. Să nu le dai altcuiva ![]() M-ar mai interesa un mâner interior, un mâner exterior și un actuator...dă-mi te rog câte un preț pentru fiecare și îți dau un P.M. dacă sunt de acord și cum facem. ![]() This post has been edited by Dr.Cross: 5 Sep 2014, 22:52 |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4MPi
2005
- VN 55 ALX
|
|
georgebix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 21 December 09 From: bucuresti ![]() |
salut,opreste-mi si mie instalatia de ac completa daca e la 350
|
--------------------
megane 2
bicorp
2003 1,4 16v 90km
- B400GEO
|
|
aLnx |
![]()
|
Bricheta , plafoniera , maner exterior, interior si actuator 60 lei .
Daca esti interesat astept un PM , sau cel mai bine un telefon intrucat nu pot raspunde la PM .. Prin instalatia de aer completa ma refeream la : -Compresor -Conductele aferente -Condensator La 600 de lei dau cele de mai sus + radiator , gmv si calorifer. Anunta-ma daca esti interesat . 6 Sep 2014, 09:40: Pentru colegii care mi-au dat PM in legatura cu instalatia de aer , imi cer scuze dar nu pot da PM . Insa la 600 lei instalatia cu totul e pomana .. numai compresorul costa 250-300 lei sh .. + radiator ,conducte,gmv si calorifer , mi se pare un pret rezonabil . In alte anunturi instalatiile de aer complete se vand cu 1000 lei .. This post has been edited by aLnx: 6 Sep 2014, 09:40 |
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
|
|
Dr.Cross |
![]()
|
QUOTE(aLnx @ 5 Sep 2014, 23:51) Bricheta , plafoniera , maner exterior, interior si actuator 60 lei . Daca esti interesat astept un PM , sau cel mai bine un telefon intrucat nu pot raspunde la PM .. Prin instalatia de aer completa ma refeream la : -Compresor -Conductele aferente -Condensator La 600 de lei dau cele de mai sus + radiator , gmv si calorifer. Anunta-ma daca esti interesat . <span class='edit'>6 Sep 2014, 09:40:</span> Pentru colegii care mi-au dat PM in legatura cu instalatia de aer , imi cer scuze dar nu pot da PM . Insa la 600 lei instalatia cu totul e pomana .. numai compresorul costa 250-300 lei sh .. + radiator ,conducte,gmv si calorifer , mi se pare un pret rezonabil . In alte anunturi instalatiile de aer complete se vand cu 1000 lei .. Confirmă-mi, te rog, dacă ai primit P.M.-ul de la mine.. |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4MPi
2005
- VN 55 ALX
|
|
aLnx |
![]()
|
Salut da , am primit PM si o sa trimit coletul luni .
<span class='edit'>7 Sep 2014, 17:21:</span> Pentru colegul Florin27, imi cer scuze ca nu pot raspunde la PM .. In anunt am specificat ca sunt oglinzi incalzite(oglinzile originale cu o rezistenta,care merg foarte bine) In pretul din anunt,80 lei este vorba de tot ansamblul oglinzii(sticla+suport+cablaj) . Oglinzile nu sunt electrice(reglabile electric) sunt doar incalzite ! Pentru colegul catalinski , masina este albastru azur .. This post has been edited by aLnx: 7 Sep 2014, 19:23 |
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
|
|
aLnx |
![]()
|
Pentru aliosha :
Buton avarii - 40 lei Ceasuri de bord - 80 lei Corp clapeta (fara mpp,s-a dat) - 80lei |
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
|
|
aliosha |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 December 09 From: arges ![]() |
Mocheta interior in ce stare este? pret?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|
aLnx |
![]()
|
Mocheta din interior este in stare buna, fara rupturi ,pete .
|
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
|
|
aliosha |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 December 09 From: arges ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
faruri, semnale si bara fata? si eventual un pret
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
Dr.Cross |
![]()
|
QUOTE(aLnx @ 7 Sep 2014, 06:11) Salut da , am primit PM si o sa trimit coletul luni . <span class='edit'>7 Sep 2014, 17:21:</span> Pentru colegul Florin27, imi cer scuze ca nu pot raspunde la PM .. In anunt am specificat ca sunt oglinzi incalzite(oglinzile originale cu o rezistenta,care merg foarte bine) In pretul din anunt,80 lei este vorba de tot ansamblul oglinzii(sticla+suport+cablaj) . Oglinzile nu sunt electrice(reglabile electric) sunt doar incalzite ! Pentru colegul catalinski , masina este albastru azur .. Salut! Ai expediat coletul? A trecut o săptămână și nu am primit nicio înștiințare... |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4MPi
2005
- VN 55 ALX
|
|
cornelhcc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 August 09 ![]() |
buna ,
comanda reglaj faruri, mai ai? se afla in bord langa butonul de dezaburire luneta. |
--------------------
Renault
Megane II
2008
- CV00AAA
|
|
Dr.Cross |
![]()
|
QUOTE(aLnx @ 7 Sep 2014, 06:11) Salut da , am primit PM si o sa trimit coletul luni . <span class='edit'>7 Sep 2014, 17:21:</span> Pentru colegul Florin27, imi cer scuze ca nu pot raspunde la PM .. In anunt am specificat ca sunt oglinzi incalzite(oglinzile originale cu o rezistenta,care merg foarte bine) In pretul din anunt,80 lei este vorba de tot ansamblul oglinzii(sticla+suport+cablaj) . Oglinzile nu sunt electrice(reglabile electric) sunt doar incalzite ! Pentru colegul catalinski , masina este albastru azur .. Au trecut aproape două săptămâni de când trebuia să trimiți coletul...eu mă mut vinerea viitoare..îmi pare rău dar nu mai cumpăr ce stabilisem. |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4MPi
2005
- VN 55 ALX
|
|
aLnx |
![]()
|
Dr.Cross : Imi cer scuze dar am avut niste probleme in familie recent .. si nu am mai avut timp si de masina .. Coletul este impachetat dar nu am ajuns la posta sa il expediez , il pot trimite luni daca mai doresti .
cornelhcc : Sigur ca da , te intereseaza cu tot cu cabluri ? dannygambino : Farurile au prinderile rupte , semnalele sunt ciobite .. Daca esti de prin zona poti sa treci sa le iei , oricum le arunc .. bare nu se prezinta nici ea prea bine , de aceea nu le-am pus in anunt . aliosha : Mocheta , fara rupturi / pete - 40/50 lei . |
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
cornelhcc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 August 09 ![]() |
cornelhcc : Sigur ca da , te intereseaza cu tot cu cabluri ?
fara cabluri, numai mecanismul cu buton reglare faruri. |
--------------------
Renault
Megane II
2008
- CV00AAA
|
|
aLnx |
![]()
|
cornelhcc : 30 lei mecanismul , ma poti suna si discutam la telefon .
dannygambino : Nu sunt in oras, o sa incerc sa pun o poza in seara aceasta . |
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
|
|
Eduard 29 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 23 April 12 From: . ![]() |
Salut.
Sunt interesat de macaralele electrice + butoane (daca ai). Ma intereseaza starea lor si un pret. |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Dr.Cross |
![]()
|
QUOTE(aLnx @ 20 Sep 2014, 19:30) Dr.Cross : Imi cer scuze dar am avut niste probleme in familie recent .. si nu am mai avut timp si de masina .. Coletul este impachetat dar nu am ajuns la posta sa il expediez , il pot trimite luni daca mai doresti . Ești din București? |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4MPi
2005
- VN 55 ALX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:35 |