Achizitii piese revizie
![]() ![]() ![]() |
Achizitii piese revizie
LEGIONNAIRE |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 August 14 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2010 1.5dCi 65 CP
- B 24 ZYP
|
|||
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
salut
![]() vezi ca se discuta despre treburile astea mai mereu, sunt si topicuri dedicate pentru piese compatibile... lumea o sa-ti recomande sa folosesti functia search ![]() cat despre piese, ce te intereseaza? magazine online? sunt cateva... autokarma onauto ingaraj (parca) ... lista poate continua. eu, de obicei, imi iau de pe primul site, au preturi convenabile si destule lucruri din care sa alegi... acum depinde de tine, de buget...la urma urmei poti alege si reprezentanta, daca vrei piese reno ![]() bafta! |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Eu le cumpar de aici http://www.mister-auto.com/
Nu stiu daca livreaza si in Romania, poti incerca, sau daca ai pe cineva in Franta. Au varianta si pentru Anglia si Danemarca. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
LEGIONNAIRE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 August 14 From: BUCURESTI ![]() |
Multumesc mult pentru ajutor
|
--------------------
Renault
Symbol
2010 1.5dCi 65 CP
- B 24 ZYP
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
razvan, iti convine sa iei de-acolo?
pentru ca eu am intrat acum, am selectat franele, iar diferenta de pret intre placutele TRW cumparate de aici si cele de pe site-ul indicat de tine e de....vreo 30 de lei un set distributie (curea + rola) de la Continental este peste 300 de lei - asta e varianta cea mai ieftina, pe langa Gates si SKF... sincer, eu nu m-as complica asa... mai ales in cazul in care (doamne-fereste!) o sa ai nevoie de garantia pentru piese... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Eu locuiesc in Danemarca si sincer imi convine ce preturi au fata de ce gasesc sa cumpar direct din magazin de aici, nu mai zic de reprezentanta...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
z_fdd bacau |
![]()
|
aaaa, ok, acum inteleg
![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:48 |